Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościuu

Kompleks prawiczka i pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość gościuu

Pytanie skierowane raczej do dziewczyn. Nie będe owijał w bawełnę i niestety mam kompleks prawiczka i mam pytanie - czy dziewczyna może oszukać faceta, że jeszcze nigdy nie uprawiała seksu po to by go zatrzymać przy sobie?:) Tak zgadza się, ja jestem prawiczkiem, a moja dziewczyna chyba juz uprawiala seks. Mówiła mi, że nie robiła tego, ale swojej koleżance powiedziała, ze juz dawno nie jest dziewica, keidy sie o tym dowiedziała to jej argumentem ze tak powiedziała kolezance było to, ze nie chciała czuc sie gorsza:) Tak z ciekawosc**pytam bo nie jestem łowca dziewic, ale zwyczajnie chodzi o szczerosc w zwiazku i ciekawosc, bo mam uzasadnione podejrzenia, ze moja dziewczyna ma za uszami i to sporo:) Chociaż nie jest typu kłamczuchy, ale no..:)

Gość gość
A moja mi powiedziała że próbowała to zrobić, ale jej pierwszy wybranek nie mógł wejść członkiem to sobie dali spokój... Ciekaw też jestem czy mi kłamała z litości czy może bała się reakcji.

Gość gościuu
@up być moze tego nigdy sie nie dowiesz. Porozmawiaj z nia szczerze. Tak wiem odpowiadam na Twoje pytanie, a sam szukam odpowiedzi na moje, które jest podobne. Tylko, ze kiedy ja dowiedziałem się o kilku rzeczach o mojej dziewczynie to zrobiłem jej awanturę, awanture nie dlatego ze juz uprawiała seks tylko sie nasłuchałem od jej koleżanek tak pikantych szczegółów, ze niejedna dziewczyna w jej wieku nawet 1% nie miałą tego doswiadczenia w seksie co moja dziewczyna.

Gość gościuu
I teraz się zastanawiam, czy boi sie przyznac, ze znów jej zrobię awanture jakbym sie dowiedział czegoś czy mówi prawde. Swoją drogą nie chodzi tu o sam seks, ale o szczerość, bo mam ku*wa wrażenie, ze leci ze mną w ch*ja..

no coz. do madrych nie nalezysz pytajac o takie rzeczy 😴

Gość gościuu
Dlaczego?:)