Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna mojego brata twierdzi że mój brat stosuje wobec niej przemoc

Polecane posty

Gość gość

Jestem w rozterce. Z jednej strony strasznie kocham mojego brata a z drugiej sama widziałam te siniaki. Nie wiem co zrobić w takiej sytuacji:( Ona powiedziała to tylko mi. Mówi, że juz nie wytrzymuje i żebym z nim porozmawiała. Nie wiem co mam zrobić.

Gość gość
Ale niektóre baby są głupie. Zamiast od niego po prostu odejść ona jeszcze pyta o radę siostry psychopaty :)

Gość gość
Nie wiem co o tym myśleć. Mój brat to bardzo dobry człowiek. Takiego go znam i chciałabym wierzyć w jego niewinność. Z drugiej strony nie wiem czy to możliwe żeby ona coś takiego wymyśliła.

Gość gość
Może to jakieś zboczenie seksualne

Gość gość
lepiej czuwaj i obserwuj co się dzieje, przemoc na trzeźwo to najgorsza przemoc, tacy facec***otrafią się świetnie kamuflować i grać niewiniątka, jeżeli twój brat już zaczął tak traktować dziewczynę to strach pomyśleć co będzie po ślubie i gdy bedą mieli dzieci

Gość gość
może mają ostry sex

Gość gość
Po co ta dziewczyna miałaby kłamać? Widocznie twój brat to zwykła p***a, który nikogo wcześniej nie bił, bo był po prostu od wszystkich słabszy

Gość gość
to jest bardzo poważny problem bo ludzie zachowujący się w ten sposób sa niedojrzali i to sie nigdy nie zmieni, mówi się że to zaburzeńcy, bardzo trudno ich rozpoznać bo świetnie udają kogoś innego niż są jeżeli jego dziewczyna tego nie zrozumie to zmarnuje sobie życie myślę że muusisz z nim porozmawiac****owiedzieć że wiesz co sie dzieje i jeżeli będzie tak dalej to może zostać skazany za pobicie obcej osoby

Gość gość
przekonaj jego dziewczynę aby odeszła od niego bo to nie matriał na męża

Gość gość
Naprawdę dla mnie to okropna wiadomość. Dowiedzieć się czegos takiego o człowieku, którego się przez całe życie kochało i szanowało. Nie wiem czemu on tak postępuję i czy nie krzywdzę go wierząc jego dziewczynie. Dla mnie zawsze był idealny. Naprawdę, w kłótniachmi ustępował i W ŻYCIU nie podniósl na mnie ręki. Jest bardzo lubianym człowiekiem. Zawsze miał powodzenie u dziewczyn. Nie wiem sama co o tym myśleć

Gość gość
Zbieraj dowody

Gość gość
Jakie dowody? Ona błagała mnie żebym jej jakoś pomogła ale sama nie wiedziała czy rozmowa to dobry sposób.

Gość gość
Na pewno nie kłamała skoro prosiła ciebie o rozmowe z nim. Niestety tak jest może znasz go od tej dobrej strony,ale nie wiesz co może kryć się za człowiekiem. Może taki nie był,ale się zmienił! Miałam przyjaciółkę która tez była bita przez chłopaka,a co najlepsze jego byłe płakały jak odchodził,bo był babiarzem,a okazało się,ze ona jako pierwsza oberwała i wiesz za co? Za to,że nie odebrała od niego telefonu.. Facec***otrafią być okrutni,bo nie staną z równym sobie tylko biją niewinne kobiety. Jedna rada niech ucieka od niego gdzie pieprz rośnie, bo taki facet się już niestety nie zmieni...

Gość gość
Haha

Gość gość
Twoj brat to psychol

Gość gość
Moze ona go priwokuje