Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszszka

Wpadła mi mysza do domu i...

Polecane posty

Gość myszszka

... nie wiem gdzie sie podziała. Jak to mozliwe ze nie złapała sie na łapkę ani jej nie ma. Którędy niby miałaby uciec jak drzwi są pozamykane? Taka sytuacja zdarzyła mi sie drug raz. Czary-mary?

Gość gość
wyłóż trutke jak jest jedna moze byc ich wiecej

Gość myszszka
Ale ja ją widziałam tylko raz. po założeniu łapki juz jej nie widzę. Wystraszyłą sie czy co? Kiedys jak mi się chyba ci.psko 'okociła' to mi ich latało 3 i je widziałam i sie połapały a teraz jakies czary. Nie chce trutki bo jak jeszcze jest i sie nazre to mi zdechnie nie wiadomo gdzie i bedzie ******.

Gość gość
To ja Ci powiem jak u mnie było. Przez m-c czasu kilka domowników widziało mysz, być może ta sama być może inna. Mimo rozstawianych pułapek i trutek w końcu się złapała. Ale to chyba z m-c albo dłużej trwało.

Gość Bośnia1991
Nie lepiej zainwestować w kota?

Gość gość
kot znaczy teren gorzej jak pies dla jednej myszki cały dom c zapsakudzi trutke kup

Gość gość
Kocice nie znaczą terenu Najlepiej ze o kotach wypowiada sie ktos kto go nigdy nie miał

Gość myszszka
No dobra ale wy przez ten miesiąc widywaliscie ta mysz a ja widzialam ja tylko raz. i gdzie jest teraz? Jak mi c***a weszla do lodowki i schowala sie za sałatą to ja zaj.ebie. Sałata miala byc na jutrzejszy obiad. Az musze to sprawdzic.

Gość Bośnia1991
To będziesz miała sałatkę z myszy...

Gość myszszka
nie ma jej tam. moze jak zobaczyla te łapkę to odrazu skoczyla kotu do gardła, bo wiedziala ze nie ma co przedłużać.

Gość gość
to był aleksander:-(

Myszy nie muszą wchodzić drzwiami. Mogła wyjść tą samą dziurą którą weszła. Poza tym to nocne stworzonka, jeżeli jest jedna to jej nie zobaczysz. Kiedyś zobaczyłam mysz, a potem nie widziałam jej tygodniami, tyle tylko, że trutka znikała :P

Gość myszszka
bo ona przychodzila do ciebie tylko sobie pojeść, a mieszkała gdzie indziej. pewnie u sąsiada.

widziałam ją na klatce schodowej, więc nie wiem gdzie mieszkała. W każdym razie u Ciebie też nie musi mieszkać. Skoro weszła na pewno masz gdzieś dziurę. Nie zostawiaj jedzenia to nie wróci.

Gość gość
Zimno jest, zostaw mysze w spokoju. Ona tez musi gdzieś mieszkać! Dużo chleba Ci nie zje, dużo wody nie wypije, kota wystraszy w razie co...

Gość myszszka
Ciul z kotem ale boję się o swojego labradora. Ostatnio zdaje mi sie chodzic taki wystraszony, niepewny siebie.