Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trynkiewicz 3 godziny temu wyszedł z więzienia!

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie gdzie jest?

Gość Trynkxity 50 laat
na jakiejs super imprezce, jutro bedzie na pudelku

Gość gość
Moze byc na pieknych naszych mazurach. Skoro więzienia amerykańskie tam działaly i nikt ich nie znalazł to trynkiewicza tez nie trudno bedzie tam ukryc tylo strach na wakacje teraz tam jechac

Gość gość
Powiem Wam w tajemnicy, że jakieś 20-30 km od Kasi W. :)

Gość Kasia Wu
A ja tam nie wiem czy Tryniu jest niedaleko mnie :-/

Gość gość
A ja myśle ze bieszczady tam też maly domek w górach na odludziu sluzby beda go mieć na oku dowozić jedzonko ubrania opał na zime. Bo nie oszukujmy się ale państwo polskie czyli my bedziemy takiego utrzymywac do końca zycia.przeciez on nie jest w zaden sposób samodzielnie zarobic na siebie po tylu latach izolacji

Gość gość
dawno temu powinien zdechnąc

Gość anonim18
Dawno temu powinien byl zdechnąć

Gość gość
A ja współczuje facetom o nawisku trynkiewicz przecież ludzue teraz jak usłysz takie nazwisko i zobacza faceta koło piędziesiatki to padna na zawał.pracuje w sklepie przy wystawianiu faktur ja bym sie posra la ze strachu.

Gość gość
niby czemu masz sie posrac ze strachu jak to jest pedofil a Ty pewnie stara baba? :) zreszta nawet jakbys miala 9 lat to on i tak woli chłopców :) I nie rozumiesz,że to nie jest morderca ot taki co zabija kosą w krakowie przypadkowych ludzi tylko jest to dewiacja seksualna, mozesz spac spokojnie :)

Gość gość
Jutro pierwszy bryfing bedzie mial w krytyce politycznej.....:D:D

Gość gość
Myślę,że niedługo może trafić do piekła.

Gość gość
A ja mysle ze to nie jest tylko dewiant i zboczeniec ktory lubi małych chlopców. Mysle ze to posychopsta ktory czerpał satysfakcje z zabijania a satysfakcja seksualna była na drugim miejscu. Mysle ze takich jak on powinno sie trxymac dozywotnio w szpitalach psychiatrycznych. Bo przeciez kary smierci niema. Do mnie nie trafiaja tlumaczenia psychiatrów lekarzy ktorzy mowia on/ ona zabiła bo był/ była chora i mieli nieodwracalne zmiany w mózgu ale gdyby nie to to by nie zabijali. Wlasnie takch ludzi powinno sie eliminować ze społeczeństwa. Psychicznie chory seryjny morderca to nie to samo co ktos kto zabil bo jechal po pijaku albo sie z kim pobił na imprezie.

Gość hejshdhsksbdjabdjbd
Facet wyszedl dopiero z wiezienia a wy mu zyczycie smierci :-/ powinni go wyslac na przymusowe leczenie... Nie potepiajmy czlowieka, tylko jego zle postepowanie.

Gość gość
Od razu napisz lepiej ze bardziej wspolczujesz mu niz jego ofiarom i ich bliskim.To symptomatyczne w pewnych środowiskach...szczegolnie lewackich.

Gość gość
Nie rozumiem jednego - bezdenna głupota i gadanie o człowieczeństwie co do osoby, która znamion człowieczeństwa nie nosi - dawali mu więc jeść, srać a nawet roochać w tym więzieniu a to i tak za dużo, on mordował, dlaczego ma mieć teraz jakiekolwiek prawa? To raczej każde dziecko powinno mieć ochronę. Bo niejeden jest pedofil w kraju. A on powinien dygać żeby go ktoś nie zabił. W co zresztą wątpię, bo ludzie się odgrażają i to tylko mówienie.Powinni wypuścić go i nara. Co najwyżej dyskretnie śledzić. Ale póki co myślę,że raczej zastawią na niego pułapkę i trafi do więzienia znowu.

Gość gość
to pytanie do naszych mundrych polityków ze taką ustawę uchwalili

Gość gość
jakby była kara śmierci to kupa ludzi straciła by prace tak jak rożnej maści pseudo psychiatrzy seksuolodzy czy pracownicy co niby resocjalizacje przeprowadzają służbę więzienną trzeba by było okroić i sądy by nie zarabiały z takich morderców kupa ludzi ma prace i z tego nie źle żyją

Gość gość
Popieranie pedofilii i wybaczanie wszystkiego to akurat w środowiskach prawicowych - księża pedofile i wybaczanie w katolicyzmie, więc nie zmyślaj o jakichś wymyślonych "lewakach".

Gość gość
Wcale nie wspolczuje Trynkiewiczowi, ale jak widac juz zostalam osadzona. Moge sobie tylko wyobrazic koszmar rodzin tych chlopcow, ich cierpienie i cierpienie tych cblopcow. To naprawde musi bolec, cale zycie... :-( Czytanie ze zrozumieniem sie klania. Napisalam ze powinni go leczyc pod przymusem i stwierdzilam ze ledwo co wyszedl a juz wiekszosc zyczy mu smierci... Ale oczywiscie nagle stalam sie lewakiem i osoba popierajaca Trynia :-D

Gość gość
Nie chodzi o to że go popiuperasz tylko o to że wypierasz wspolczucie ofiarom i ich bliskim pewnym wymodelowanym ideologicznie sztucznym wspolczuciem dla mordercy-sadysty.

Gość gość
Czytanie ze zrozumieniem rowniez nie jest twoja mocna strona jak widze.

Gość gość
Dokładnie - gdyby go zabili te 25 lat temu to oszczędność (jeśli miesieczne utrzymanie wieznia to około 2 tys a pewnie zaniżyłam) byłaby rzędu = 600 tys. a do tego jeszcze psychoterapeuci i obecna nagonka, ochrona, koszty sądowe z milion albo kilka milionów, ale to w sumie grosze (dla polityków) a przynajmniej jest dobry temat zastępczy na miesiac albo dwa. A w mediach cicho jest np. o zwolnieniu pewnej pani z bardzo wysokiego stanowiska. Dlaczego media o tym milczą?

Gość gość
Niczego takiego nie wypieram, przestań bredzić, młotku!

Gość gość
gdyby umiała czytac ze zrozumieniem i myslec samodzielnie nie przejmowalaby postaw jakie daja media, media z powaznej sprawy robią show, przez co ludzie zaczynają lubic Trynkiewicza i mu nawet wspolczuc, co wiecej, gdy widzą jak w mediach wyksztalceni ludzie typu psychoterapeuta, adwokat, bronią interesów T. to zaczynają myślec - aha , zaczne go bronic = wyjde na inteligentnego :D:D

Gość gość
-pokaż mi choć jednego prawdziwego prawicowca jaki "popiera"jak to ująłeś pedofilię....a ja pokaże ci przykłady lewicujących polityków jacy na zachodzie jesccze swego czasu lobbowali na rzecz legalizacji pewnych form wspolżycia z małoletnimi....przegrasz ten spór migiem.....a co do koscioła to jest zasadnicza roznica miedzy czegos popieraniem a żądaniem rzetelnej oceny pewnych faktów.

Gość gość
wspolczuje ludziom, ktorzy beda mieli go za sasiada

Gość gość
Haha widze ze mam podszywacza :-P przykro mi, telewizji dawno nie ogladalam, radia nie sluchalam, gazet nie czytalam :-D wystarczy ze wejde na kafe:-D nauczycie sie myslec logicznie albo wroccie do podstawowki :-D nie popieram Trynia, wspolczoje rodzina ale wy mi probujecie wmowic ze jest odwrotnie przez brak myslenia :-D ot co, kafeteria :-D posmiac sie tu dobrze mozna, dlatego tez tu jestem :-D

Gość gość
Zgadzam się.Trudno tu mowic o czlowieczenstwie szczegolnie ze jeden z dyskutantow prosil aby zabojcy nie oceniac zle tylko to co zrobil.........to co zrobil automatycznie pozbawia go czlowieczenstwa.I tu sie kolko zamyka pomijac juz to ze zbrodnia jako czyn umyslny jest zwykle nierozerwalnie polaczona z samym jej sprawca biorac pod uwage zaszlosci psychiczne i pewne fakty czyli to iz jest poczytalnym psychopatą.

Gość gość
wspolczoje rodzina - co to ma być?! :O wspolczojesz ? rodzina ? dyslektycy powinni mieć kategoryczny zakaz pisania w internecie, ponieważ dzieci tu zaglądają i mogą nauczyć się takich analfabetyzmów :(