Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość miłosci to bujda partner potrzebny bo tak trzeba

Polecane posty

Gość gość

95% osób jest ze sobą tak trzeba bo społeczeństwo patrzy i nakazuje bo znajomi już mają drugą połowę, to wszystko presja społeczna nic więcej. Bardzo niewiele osób jest ze sobą z prawdziwej miłości:(

Gość gość
Może na początku jest miłość a potem tak jak napisałas. Miłość w większości to wzajemne pożądanie mało jest prawdziwej miłości. Właśnie te 5 procent.

Gość gość
no przeciez widac na ulicach jakie pasztety sie ze soba dobieraja. To nie moze byc milosc :D

ja zamierzam być tylko z osobą, w której się zakocham i odejść jak się odkocham. ogólnie nie wiem co innnego miałoby mnie zmusić do związku oprócz miłości.

Gość gość
ogólnie to nikt cię nie chce skoro jesteś sama. dla ogarniętego faceta rozkochać w sobie kobietę to pryszcz 🖐️

to było do mnie?:D mylisz mnie z kimś:D nikt mnie nie chce, bo sie nikomu nie proponowałam a z nieprawdziwą miłością nie zamierzam być. prawdziwa miłość jest wzajemna.

Gość gość
nikomu nie proponowałam:D no prawie śmieszne :)

cała reszta poza wzajemną miłością to tylko próba dowartościowania się i syndrom "nie mam co *****ć".

co Cię śmieszy? miał mnie ktoś podejść i zg*****ć? bo nie wiem o co Ci chodzi chyba trzeba CHCIEĆ z kimś być by z kimś być. nie zgodzisz się z tym?

Gość gość
poza tym zadam ci jedno pytanie. zasłużyłaś sobie na wszelkie hejty jakie tu dostajesz. wytłumaczysz mi co tu ciągle robisz będąc nienawidzoną i wyszydzaną na niemal każdym kroku? modka?:)

jaka mordka? masz na myśli hejty od żywych gówien, które tutaj pływają? nie wiem skąd się to wzięło:D ale skoro "zasłużyłam na hejty" czyli na zero argumentów i prymitywne ataki zazdrosnych frustratek to może jesteś jedną z tych efektów awarii kanalizacji?:) keep calm and f**k off, slut;)

Gość gość
typowa obrona brakiem argumentów. z tobą nawet poważnie pokłócić się nie da 🖐️

chyba chciałaś napisać "przed brakiem argumentów"? serio ciężko Cię zrozumieć, wchodź na kafe trzeźwa (w miarę) jak chcesz pogadać, bo piszesz jakieś bzdury.