Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młodapanidomu

Samotne panie ile kosztuje was wasze utrzymanie?

Polecane posty

Gość Młodapanidomu

Witam kobitki. Mam zamiar zamieszkać sama w małym 2 pokojowym mieszkanku w Kołobrzegu. Jestem ciekawa ile wynoszą was rachunki jeżeli mieszkacie same ile zarabiacie i ile starcza wam na życie. Mieszkanko jest w Kołobrzegu. Wyprowadzam sie z rodzinnego domu i jakies porady dotyczące płacenia rachunków i utrzymywania domu mile widziane :)

Gość kołobrzeg
juz pytalas tez tu mieszkam

Gość gość
to zalezy czy masz swoje mieszkanie czy wynajem.

Gość Młodapanidomu
mam swoje mieszkanie. Więc płace tylko rachunki

Gość TO JA CI POWIEMsm
pracuję na etacie i prowadze firmę więc mam dodatkowe koszta z tym związane zus - 270zł podatki - róznie, zalezy od dochodu, czasem nic księgowa - 60 czynsz 400-420 benzyna ok.200 prąd ok.80 tel.100 co 2 miesiące joga 100 jedzenie bardzo róznie czasem mam miesiąc że jadam tylko sushi, to tracę bardzo dużo, a czasem jak dietkuję to ok.300zł zarabiam ok.7000-8000

Gość Młodapanidomu
to ciekawe jak przy moim zarobku 1300zł miesięcznie .. ehh Właśnie obawiam sie o paliwo bo to ciągnie a ciągnie z kieszeni.. ;D

Gość TO JA CI POWIEMsm
no ja bym nie przezyła za tyle, ale u mnei dużo pochłania firma, jakbym jej nie miała, to i opłat byłoby mniej. ty musisz usiąść i napisać na kartce mniej więcej wysokosc rachunków i sama zobaczysz

Gość Młodapanidomu
Jeszcze tam nie mieszkam i nie mam zielonego pojęcia ile to może wynosić np woda czy gaz bladego pojęcia nie mam jak takie samodzielne życie wygląda dlatego prosze o porady Pozdrawiam! :)

Gość gość
w chwili obecnej średnio wydaję na swoje utrzymanie(i psa) ok 3000-3500zł ale są miesiące,że mniej,mieszkam w domu na wsi więc najdroższym wydatkiem jest opał do centralnego i dojazd do pracy,ale i tak co miesiąc odkładam pewną kwotę jak długo tak będzie nie wiem,dobrze jest póki jest,ale było i tak,że za 2000 utrzymywałam siebie i młodszego brata który chodził do szkoły,też sobie radziliśmy.

Gość Młodapanidomu
nawet nie mam pojęcia ile miesięcznie kosztuje jedzenie i środki czystości. Niestety sytuacja zmusiła mnie do zamieszkania samej.

Gość oszustmatrymonialny
znajdź współlokatora będzie taniej.....

Gość gość
12.02.14 w jakiej branży masz firmę i od ilu lat ją prowadzisz? ładne zarobki, chciałabym do takich dojść kiedyś

Gość gość
up up ktoś ma jakieś porady dla młodej pani domu??