Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo dziwna sytuacja z narzeczonym. Czy zacząć się zastanawiać co dalej?

Polecane posty

Gość gość

wczoraj jakoś łapał mnie mocnej za rękę prawie wykręcił i nadwyrężył mi nadgarstek. Ogólnie się pokłóciliśmy.Dziś rano niby ją sprawdzał czy to nic poważnego i podał mi bandaż ale nie powiedział nic. Pocałował mnie tylko i poszedł do pracy. Sama nie wiem co o tym myśleć

Gość gość
sprwdza czy lubisz być poniżana ,oni takie lubią ,masz muzg to myśl ,nikt nie ma prawa nastawać na twoją godność osobisą,mężczyzna powinien używać siły do rąbania dzrzewa ,a nie do tarmoszenia kobiety,czy potem bicia!

Gość Elena xxx
Musisz mieć się na baczności , jak raz to zrobił może i zrobic kolejny , zazwyczaj tak jest aczkolwiek nie ma reguły . A był pod %%% ? czy nie ?

Gość Elena xxx
Musisz mieć się na baczności , jak raz to zrobił może i zrobic kolejny , zazwyczaj tak jest aczkolwiek nie ma reguły . A był pod %%% ? czy nie ?

Gość gość
mam pod%%% więc nie wiem jak na to odpowiedzieć. Nie będę go usprawiedliwiać fakt jest że czasem nie wie że coś robi za mocno. Nie lubię oczywiście być poniżana ale czy to było aż tak do końca? Najgorsze że sprawę olał rano

Gość Elena xxx
Eh powinien przeprosić i obiecać że tak już nigdy nie zrobi , nie dawaj mu się poniżaj nie pozwalaj na to , a jesli jeszcze raz zrobi coś posobnego postrasz go rozstaniem , może to coś pomoże . Osobiście znam taką parę co mąż bije zone a ona go kryje bo go kocha , pierwsze zaczął od przepychanek potem skończyło się na wyrwaniu kępki włosów ,. Ale dziewczyna jest ślepa i dalej daje się bić :(

Gość gość
powinien ale bardzo podobno się spieszył godzinę przed normalnym wyjściem do pracy. Nigdy bym nie kryła jakby mnie uderzył on wie bo rozmawiałam z nim na ten temat. Na razie mam nadzieje że nie było to specjalnie jak mówię czasem nie zdaje sobie sprawę ( np podczas sexu) że coś robi za mocno

Gość Elena xxx
Może po prostu twój facet potrzebuje jakichś wskazówek . Jesli tak jak mówisz robi coś za mocno co Cię boli , powiedz mu o tym . Rozmowa może wszystko rozwiązać , :)

Gość gość
rozmawiałam zawsze najpierw próbuję rozmawiać. Ale to nie zawsze działa. Ta sytuacja zepsuła mi urodziny dzisiejsze a on nie jest taki żeby przemyślał i przerosiłby. Zrobiłby to rano

Gość Elena xxx
A to Wszystkiego Najlepszego ; * Eh nie martw się , jeszcze nic straconego , skoro dzisiaj masz urodziny może zaprosi Cię gdzieś albo kupi jakieś kwiaty i wtedy przeprosi . A jak nie to musisz z nim pomówić o swoich obawach .

Gość gość
nie właśnie. Nigdy kwiatów nie dostałam od niego. Jeśli przepraszał to od razu nigdy nie czekał. Dziękuję:)

Gość Elena xxx
Może teraz zrobi wyjątek <3 Musisz nim pokierowac , facetami tak czasem trzeba . Bo nie każdy z nich jest jakimś romantykiem . A długo jesteście raze, ?

Gość gość
prawie 4 lata. znam go na tyle że sytuacje i urodziny co za tym idzie walentynki i niestety imieniny za 2 tyg zignoruje. Ja będę musiała przepraszać

Gość Elena xxx
Nawet tak nie mów :( Nie masz za co przepraszać , to nie Ty jego zraniłaś w dłoń tylko on Ciebie . A nie składa Ci nigdy zyczeń ?

Gość gość
składał ale prezentu od 2 lat nie dostałam z żadnej okazji. Po każdej kłótni ja pierwsza przepraszam

Gość Elena xxx
Tym razem tak nie rób , postaw się . Nie rób obiadu , bądz obrazona , nie lataj obok niego , niech zobaczy że to nie żarty :)

Gość gość
obiad muszę zrobić jestem na zwolnieniu i siedzę w domu więc trzeba. Cóż nawet nie liczę na dobre słowo jak wróci. Jakby przeprosił byłoby ok chociaż trochę

Gość gość
ktoś ma jakieś pomysły? porady?

Gość gość
Widocznie sobie zasłużyłaś.

Gość gość
niczym.Zresztą nawet jak powinien mnie przeprosić a nie olać

Gość gość
zostaw go, kretynko?

Gość gość
moim zdaniem to jeszcze nie potrzeba. To było raczej niechcący. Ale zastanawiam się nad przerwą chociaż

Gość gość
Oj tam, oj tam. Złapał mocniej za rękę i już musisz się rozstać. Ile ty masz lat ? 5 ? Chyba cię pogięło. Te co ci tu wypisują że cię poniżył też mają nierówno pod sufitem. Złapał trochę za mocno i trudno. Ręka ci nie odpadła. Mnie tylko szczęka opadła ze śmiechu na te głupoty.

Gość gość
nie odpadnie ale mam nadwyrężony nadgarstek. A on niestety nawet nie przeprosił a chociaż to powinien

Gość gość
Księżniczko, przepraszam że ci nie przyłożyłem z liścia i zasadziłem kopa w tyłek. Może tak powinien zrobić.

Gość gość
ostaw go. Znajdź szybko drugiego i pokaż mu że mas go gdzieś. Po co ci taki brutal. :P

Gość gość
Co to za porcelanowa lalka ?

Gość gość
powinien tego nie robić. Jest dużo większy i cięższy ode mnie to że ma siłę nie znaczy że ma się na mnie wyżywa. Zostawić nie chcę ale jak się będzie pogarszało będę musiała

Gość gość
bywa brutalny ale w sexie co mi nie przeszkadza nie mniej jednak wykręcać ręki mi nie powinien

Gość gość
Obiad musi zrobić, bo jest na zwolnieniu i trzeba. Kapejszyn?! Kolejna, co nie wie, jak postępować, a potem się dziwi.