Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mistrz świata w uwodzeniu

Odkryłem najskuteczniejszą metodę na podrywanie kobiet i mogę mieć KAŻDĄ laskę

Polecane posty

Gość mistrz świata w uwodzeniu

chociaż nie mam ani wyglądu ani hajsu. Cały sekret tkwi w jednej prostej rzeczy. Trzeba mieć kobiety definitywnie, głęboko gdzieś, ale przebywać gdzieś gdzie są. Nie można nawet na nie spojrzeć i zajmować się cały czas czymś innym. Pamiętam jak poszedłem do liceum i wszyscy se obczajali te starsze d*py, a ja miałem totalną definitywną w*ebkę i do żadnej się nawet nie odzywałem ani nie spojrzałem. Po jakimś czasie zacząłem czuć na sobie spojrzenia, uśmiechy i zacząłem dostawać smsy od różnych dziewczyn. Umawiałem się z nimi i spotykałem. Wszyscy pytali mnie, jak ja to robię, a ja sam nie wiedziałem, bo jestem przecie paskudny jak noc. Wiązałem się to z jedną to z drugą i też miałem je w D to spokoju nie miałem smsy, telefony w nocy itd. Widzicie, w związku też ta metoda jest NAJSKUTECZNIEJSZA! I pamiętajcie o tym. Raz mi tylko zależało i właśnie tym wszystko sp*doliłem. Niestety kobiety takie są, że za wszelką cenę chcą zdobyć to czego mieć nie mogą i dostają k*rwicy macicy, gdy taki człek jest nieporuszony. Zastanawiacie się. Jak to? Ja tak robię i nie wychodzi. Odpowiedź: Robisz to źle! Wszyscy faceci na każdej imprezie lampią się na d*py, wywalają ozory i myślą, że t*go k*rwa nie widać. Spróbujcie raz a dobrze W OGÓLE nie zwracać na nie uwagi. Efekt murowany.

Gość gość
no i co potem, jak sie dowiaduja ze nie masz hajsu?

Gość gość
no potem dostałę wp*****l i musiałem zwrócić za smsy:-(