Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena667

Spotkałam najprzystojniejszego faceta i totalne rozczarowanie

Polecane posty

Gość magdalena667

Spotkałam faceta moich marzeń, mam swój typ faceta i nigdy kogoś tak przystojnego nawet nie spotkałam na ulicy nie mówiąc już o byciu z nim a tu bach. Ponad rok temu spotkałam faceta który jest moim ideałem jeśli chodzi o urodę. Jest też czuły, delikatny, kochany ale nie o tym. Chodzi o to że przespałam się z nim dopiero po pół roku znajomości. Wczesniej spędziałam wieczory rozmyślając jak cudowny będzie nasz pierwszy raz, jak cudownie będzie się kochac z takim facetem. W końcu nadszedł ten dzień a raczej noc. I to był najgorszy seks w życiu :o Ok, może sam fakt że jestem z tak przystojnym facet mnie podniecał ale on nie zrobił, praktycznie nic, jest totalnym leniem łóżkowym, podczas naszego pierwszego razu nie było magii, delikatnośc****amiętam tylko jego tekst "siadaj na mnie" taaaa W dodatku doszedł po minucie. Rok mi zajęło żeby jakoś go uruchomić w łóżku ale to wszystko jest jakieś takie sztuczne, nijakie, zero namiętności. Po prostu masakra! To nie tak że jestem z nim tylko dlatego bo jest przystojny, kocham go za całokształt ale cholernie mi się podoba, czy to grzech :P Niestety w lózku jest kłodą, na co dzień sprawia wrażenie meskiego buntownika a w łózku jest jak dziewczyna :o

Gość gość
Bo tak to już jest z przystojnymi - są zadufani w sobie i myślą, że sam ich wygląd wystarczy żey kobieta miała orgazm. rzuć egoistę, ja nienawidze takich przystojniaczków, jak facetowi ktoś powie że jest przystojny to przepada wszystko, gadałam kiedyś z jednym takim i jak powiedzialam że srednio mi się podoba to był w szoku i pyta 'a może ci się średnio podobam bo posłałem czarno-białe zdjęcie?'. Naprawdę można się było posikać ze śmiechu

Gość gość
opisz jak ten psystojniak wygląda!

Gość magdalena667
To nie jest taki typowy przystojniak,ma dłuższe bloND włosy, jest wysoki, wygląda jaK aktor charlie hunne, nie każdemu się taki typ podoba ale ja uwielbiam takich facetów :O On na co dzień nie jest zadufany w sobie, taki normalny facet, na pewno nie myśli o sobie jako o przystojniaku. jest pewny siebie ale bez przesady. Natomiast w łózku jest egoistą i leniem, jestem w szoku że jest aż tak kiepski :o Byłam przed nim w łózku tylko z jednym, facetem który był przeciętny urodowo ale w łożku był niesamowity. Nie chce z nim zrywać bo w lóżku jest kiepski ale z drugiej strony mówi sie że jak w łózku się ludzie nie zgrają to będzie potem tylko gorzej :o

Gość magdalena667
taaa śmieszny podszyw z tym zdjęciem, ha ha ha :P

Gość gość
Charlie Hunne ❤️ mój kochany Hooligan

Gość gość
aaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahhahahhhaha piękne zdjęcie!!!!!!!! hahahahhahahha

Gość hyuijkam
zostaw dziada, ma cię w d***e skoro mysli tylko o sobie!

Gość magdalena667
Mam zostawić fajnego faceta który tak bardzo bardzo mi się podoba, dlatego że jest kiepski w łóżku :o nie chce. Tzn, chciałabym miec udany seks ale jak go zostawię to będę tego zawsze żałować :o

bleee.. nie ma nic gorszego niż facet bez polotu w łóżku :O

Gość magdalena667
to prawda i nawet uroda nie pomaga :O gdybyście go zobaczyły to pomyślałybyście że jest nieziemski w łózku a w rzeczywistości jest nuuudny, nijaki i leniwy. Jedyne czego on chce w łózku to kobiety która będzie wszystko za niego robić :o