Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BSA

Kobiety sięgneły dna dziś się o tym przekonałem

Polecane posty

Gość BSA

Widziałem dziś nastolatkę, czekała na drodze, zdziwił mnie jej ubiór, otóż krótkie spodenki, gołe nogi, godzina ok 15-stej, czeka i widać że jest jej zimno, ciekawy widok jak na tą porę, bo temepertura ok 3 stopnie na plusie, podjeżdża pod nią jakiś pedałem, ona wsiada i gdzieś jadą, dopiero wtedy sobie przypomniałem że dziś 14 lutego, wiec musi być seksy i musi mi dać. Ale żeby nawet spodni nie założyć, bo misiu lubi patrzeć na nogi? Ciekawe czy miała stanik i majtki. Gdzie był jej ojciec? Patologia i nic więcej, świat się kończy. :o

gość-Wcale bym sie nie zdziwił, w dobie telefonów, to p******* że ona czeka koło osiedla. Normalnie to by podjechał pod blok i to on by czekał a nie ona. Dlatego piszę że kobiety sięgnęły dna, bo to facet czeka pod blokiem, aż jego królewna wyjdzie a nie na odwrót. Tym brdziej że masakrycznie ładna była ta dzifka.

syn fubu-Fajna fota, pokazje siłę ras ludzkich, dzięki.

Gość młodszy brat BSA
jaki tam świat się kończy, przecież mówi się "kobieta, najstarszy zawód świata"

Gość gość
BSA to idiota... Bardzo rzadko tu zaglądam ale akurat ten debil zapada w pamięć :O Czemu k***o piszesz że kobiety sięgnęły dna jak widziałeś tylko jedną "dziwkę"? Skąd wiesz czemu była tak ubrana? To twój interes? A no tak zapomniałam "cwaniak w necie p***a w świecie". Lansujesz się tutaj na maczo z "kontrowersyjnymi" poglądami a jesteś zjebem co się ślini na widok dzieci (tak kochany, mam siostrę w tym wieku i patrząc na nią i jej koleżanki stwierdzam że to jeszcze DZIECI). Sorry za wulgaryzmy ale nie wytrzymałam :O Już mnie wcześniej posty tego downa dobijały :O

Gość gość
a zresztą co ja się w******m to nie jego wina że musi zarabiać wypisując takie rzeczy na kafe. To gorsze niż prostytucja :O

Tekstów BSA nie można brać na poważnie. BSA to pajac, i z jego tekstów można się jedynie śmiać.

Gość gość
no mnie nie śmieszą. Nazywanie dziewczynki d****** zabijanie szczęniąt (było coś takiego), brak szacunku do kogokolwiek, i do tego obłudne Pro-liferstwo (nie jestem zwolenniczką aborcji ale te jego teksty nawet mnie dobijają) i inne tego typu... Są pewne granice. Sama uwielbiam śmiać się z czegoś "żenującego" ale to co sobą reprezentuje ten typ woła o pomstę do nieba. Sporo tu debili i projektów ale nikt nie jest tak odrażający jak BSA i Maciek B... Byli by idealną parą... Krypto-geje cholerni 😠

gość-Ok, ale wytłumacz mi czym się różni zabicie psa od zabica królika, świni, kury, kaczki, muchy, szczura, myszy itp, czym się to na litość bosko różni? U nas w dom zbijano byki, potężne stworzenia, był specjalny kołowrót, aby ich podnieść, bo niejetnokrotnie ważyły tonę. Świnie tak samo się zabijało a świnia do człowieka przyzwyczai się jak pies, świnia za mną chodziła jak piesek. Czym się różnią te zwierzęta twoim zdaniem, że świnie zabić można, kurę, kaczkę, gęś też, a psa już nie, jest jakąś świętą krową czy jak?

Beruthiel-Jak masz myśli samobójcze, to śmiej się z BSA i idź zgodnie z myślami swoimi a nie z myślami BSA, który nie chce abyś się zabiła.....

Beruthiel-Gotowy na co? na seks z tobą i inną to zawsze jestem gotowy..:P

zabawny z Ciebie gość... (niestety mam depresję i czasami mam myśli samobójcze, a czasami jestem w dobrym nastroju... tak to jest, jak się straciło pracę...ech)...

Gość gość
BSA niczym się nie różni idioto :O Potępiam to tak samo (jesteśmy wystarczająco inteligentni żeby zastąpić sobie brak mięsa w diecie...) Z tą różnicą że inni mordercy się z tym nie obnoszą :O I mają jakiś powód zabicia a ty żadnego... A teraz powiedz mi czemu nazywasz dziecko d***** obrzydliwy pedofilu?

BSA=pajac, który z was się śmieje... i pewnie ze mnie też, ale mam to w d***e.

Beruthiel-Zawsze możesz zostać dzifką, a za to że cię lubię, to ci tego nie proponjuję. Co to znaczy stracić pracę? Jest tyle pracy że szok, po prostu jak się straci zatrdnienie, to trzeba zaczać ruszać głową. Trudno mi sobie wyobrazić dzień, że wstaje rano i nie mam pomysłu na zarobkowanie.

Gość gość
wiem o tym bo to s******l i debil chciałam go ewentualnie uświadomić. Nie wstyd ci być d***** na usługach onetu BSA?

ShereKhan-Po to że jest ich za dużo, często są chore itp.Jak masz psa mądrego, zdrowego, to logiczne że będziesz o niego dbał a jak zachoruje, to się mu skraca cierpienia

Gość gość
BSA pedofilu odpowiedz jak ci nie wstyd tak się wyrażać o dzieciaku. Zazdrosny że ty w tym wieku musiałeś walić konia po kątach? Serio się tobą brzydzę, nawet jeśli jesteś projektem

ja mam pomysł, robie wszystko, by mieć pracę... przed rozmową kwalifikacyjną mam dobry humor, jak kilka dni później dostaję wiadomość, że mnie nie przyjeli mam tak cholerną depresję, że nie mogę z niej wyjść i kilka osób musi mi pomagać... trwa to 3 dni... cieżko mi czasami, naprawdę. Mam kasę do końca marca, by zapłacić za czynsz i rachunki, jedzenie sobie odmawiam by tylko mieć tę kasę na czynsz...

Gość gość
to że jest za dużo to wiadomo a słyszałeś może o kastracji tłoku? Bo oprócz psów wypadałoby wykastrować i ciebie żeby się k***wskie geny nie roznosiły. Co do skracania cierpień owszem - ale ty jesteś za głupi żeby o tym decydować

rozumiem.ale ludzi jest znacznie wiecej.Nie sądze że zabicie nawet wszystkich psów rozwiąże jakiekolwiek twoje problemy.Poza tym co to znaczy za dużo?Nie bardzo rozumiem. policzyłeś je wszystkie?

odbierają ci prace albo jedzenie?Przeważnie szamią odpadki. No fakt, że śmieciarze mogą się troche w*****ć ale bez przesady:P

Gość gość
ShereKhan poprawiasz mi humor :) Akurat Ciebie lubię i mądrze gadasz. Co do BSA to jest po prostu prostytutka która kala dobre imie innych ludzi... Wstyd być tego samego gatunku. No i dalej nie odpowiedział czemu ślini się do dziecka co dopiero co okres dostało 😠