Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jbugyhftdrtekljhgfdr

Zła sława samochodów BMW

Polecane posty

kupilibscie nowe BMW (mając do dyspozycji kilka innych marek luksusowych) mając na uwadze ich złą sławę, a właściwie złą sławę kierowców aut tej marki? Wiem, wiem...te wypadki zwykle powodują kierowcy szrotów sprowadzonych nie wiadomo skąd, którzy muszą kolesom udowodnić, ze stać ich na BMW. A mnie raczej chodzi o normalnych ludzi, z dobrym zawodem, dbających o wizerunek.

Gość ytnfe
raczej nie . Kierowca nawet w nowym BMW wygląda jak cwaniak..

Gość gość
BMW bym nie kupił niezależnie od sławy . Jest po prostu niewygodne.

Gość gość
mnie sie strasznie podobają Bmki nie wiem co mają one w sobie ale mają cos pociagającego gdy widze na ulicy bmke to zaraz wzrok leci na kierowce łyse wytatułowane męskie to takie autko! ale osobiście bym wolała audi !

Gość gość
Kupiłbym, ładnie bym się w nim prezentował ze swoimi dziarami i ogoloną głową :-)

Gość ytnfe
Inaczej : Za kierownicą nowego BMW spodziewam się kolegi podobnego do pana Jacka Kurskiego

Gość ytnfe
Zawsze gdy widze bmw niezaleznie czy nowsze czy starsze odnosze wrazenie ze musi byc za kierownicą podejrzany osobnik

Gość ytnfe
nie ktoś stateczny tylko narwaniec i czub .

Od paru lat mam tylko Beemki i jestem zadowolona. Aktualnie e65 po lifcie, z pełnym wyposażeniem i serwisuję również. Mieszkam za granicą i tutaj ta marka się cieszy niesamowicie dobrą opinią BMW i Mercedes to najlepsze i bezkonkurencyjne marki. Tylko w POlsce się utarły takie durne stereotypy ale osobiście mam głęboko gdzieś co ktoś sobie pomyśli o mnie tylko na podstawie samochodu jakim jeżdżę. Człowieku, taki stereotyp wychodzi tylko od ludzi, którzy albo Ci zazdroszczą samochodu wyższej klasy albo takich co nie mieli przyjemności poznać auta, jeździć nim i nie mam na myśli sprowadzonych do Polski, zajechanych od Turków kapci a normalne BMW. Jeździłam wieloma samochodami no ale wiadomo, że beemka to klasa wyższa od toyoty, forda czy fiata. Nawet Mercedes S-Klasse, który można powiedzieć stoi z nim na równi nie dał mi takiej frajdy z jazdy, komfortu itd. Dla każdego co innego, mi w 100% odpowiada sztywne zawieszenie beemki, w mercedesie będziesz się bardziej bujał a mi niekoniecznie takie miękkie odpowiada. Wybierz takiego, którym jazda sprawia Ci radość a nie takiego, jaki przypadnie go gustu innym ludziom. Większość z nich nie ma pojęcia, a gada :)

Gość gość
Buma Ich lieben dich 👄

Dziękuję Bumo. Sprecyzuję w takim razie: pytam o Polskę i ludzi mieszkających i zarabiających w Polsce w kontekście opinii tych aut w Polsce.

A ja powiem tak: żaden ze znajomych, którzy pozwalają sobie na drogie auta nawet nie myśi o bmw. Tłumaczą, że dopóki w Polsce tą marką nie przestaną jeździc karki i zabijać ludzi to nie kupią tego samochodu. I chyba nie można powiedzieć ,że Ci ludzie czegoś zazdroszczą, bo jeżdzą samochodami w porównywalnej klasie. To o czymś śwadczy jednak.

Gość vbvbbv
czlowieku poczytaj sobie artykuły w gazetach co robił koles w BMw w katowicach . To nie był burak ? Przyburaczył równo .. Albo pijak bez prawa jazdy ktory zabił kilku ludzi idących poboczem .. takze nie pisz bzdu ze ludzie majacy BMW sa zdrowi umysłowo .. Bo wlasnie najwiecej psycholi to nie kierowcy Opla Renault czy Mazdy , a wlasnie BMW .. Próbujesz bronic coś czego nie da sie obronić .. Ja nie twierdze ze każdy kierowca BMW to Burak .. buraków w Bmw jest zdecydowanie wiecej niz buraków w Oplu Renault czy Hondzie rozumiesz ?

a żeby było smieszniej sami przyznają, że bmw, owszem, robi bardzo dobre samochody :) Ale na chwilę obecną i tak nie kupią.

Gość vbvbbv
w BMW jest więcej buraków niz w Mercedesie możesz sie z tym nie zgodzić , ale taka jest brutalna prawda .. Oczywiscie wielu buraków przesiada sie z BMW na Mercedesa czy Audi i w tych markach również ich nie brakuje , ale najwieksze buractwo to własnie BMW

Gość vbvbbv
Z innej beczki masz 3 samochody wyższej klasy BMW , VOLVO , Audi które z tych marek wybierają najczesciej buraki 1 . BMW 2 Audi 3. Volvo najczesciej zatem buraka spotakamy w bmw , rzadziej w Audi ( ale również ich nie brakuje ) volvo jest zwykle omijane przez buraków .

Gość vbvbbv
Buraka spodziewasz sie włąsnie w BMW nie w Volvo

w moim otoczeniu, Ci których stac na takie auta jeżdzą Volvo, Infinity, Mercedesem, (ten ostatni 20 lat temu też miał w POlsce problem wizerunkowy jak woziła się nim mafia i drobne cwaniaczki). Jeden gośc ma nawet porsche. Nikt nie jeździ bmw, bo im ta marka nie przystoi.

Gość vbvbbv
dokladnie .. Volvo za 200 tys zł w salonie to klasa wyższa i jakoś nie słychać by ludzie kierujący Volvo stwarzali problemy na ulicach i buraczyli .. Najwiecej buraków jest w BMW na drugim miejscu jest Audi a na 3 Mercedes Volvo jest daleko z tyłu . kierowca volvo to czlowiek stateczny bez kompleksów kierowca BMW to czubek. kierowca audi to czubek Kto sie z tym nie zgadza ? zapraszam do polemiki

Gość vbvbbv
BMW jezdza zakompleksione buraki .. taka jest prawda .

Gość gość
Jak uzyskać sok z buraków? Wystarczy wrzucić granat do BMW :)

Gość vbvbbv
i jeszcze jednp pytanie z mojej strony Dlaczego koleś w Katowicach prowadził BMW , a nie VOLVO Zwykły zbieg okoliczności?

przed chwila w Łodzi tez jakiś kierowca bmw narozrabiał mocno - ktoś chyba albo zginał albo walcza o niego w szpitalu. Ponoć bmw nie zatrzymało się do kontroli i zaczeło uciekac.

Mercedes S-Klasse i BMW 7er to są samochody wyższej klasy. Inne marki są za nimi wciąż w tyle, choć AUDI się bardzo rozwinęło technologicznie w ostatnich latach. Wasze argumenty są trochę głupie, jakoś za granicą ludzie wybierają sprawdzoną markę nie do zdarcia czy to mietek czy beemka i nie jeżdżą jak debile. W Polsce tak już jest przez media, które celowo robią nagonkę w jakimś konkretnym kierunku by odwrócić uwagę od czegoś innego. Codziennie w całym kraju dochodzi do tysięcy wypadków, w tym też śmiertelnych i każdego dnia jakiś pijak lub pirat drogowy śmiga po polskich drogach - nie są to same BMW i nawet daje sobie uciąć rękę, że nawet nie większość, bo w Polsce najwięcej jeździ Toyot, mazd, nissanów, opli, vw Ty kierujesz się tym o czym aktualnie trąbią media, a nie tym co naprawdę dzieje się na ulicach. A co do wariactwa - cóż, volvo, mazda czy renault to nie jest silnik i możliwości BMW. Silniki z Bayernu są jednymi z najlepszych i najmocniejszych w ogóle. A jak burak ze wsi chce poszaleć to wiadomo, że fiatem nie da rady, więc sprowadzi zajechanego kapcia od turasa i myśli, że ma wóz ''sportowy''.

Gość gość
Ja nie mogę jak można kierować się przy wyborze auta kierując się stereotypami. Podoba ci się jakieś auto bardzo i co nie kupisz go bo jacyś tam obcy ludzie którzy nawet cię nie znają pomyślą że jesteś burakiem czy tam jakimś piratem drogowym? No nie rozśmieszaj mnie co cię obchodzi opinia innych ludzi zwłaszcza obcych ci co cię znają wiedzą jaki jesteś i nie będą oceniać cię na podstawie samochodu. A swoją drogą oglądając czasami program na tvn turbo zakup kontrolowany tam dość często pokazują bmki i ludzie je biorą i to normalni ludzie oczywiście posiadający trochę więcej kasy no ale żadni przygłupi

Autorze, ale ja jeżdżę też dużo po polskich drogach więc tyle mogę Ci napisać z własnego doświadczenia. Ludzie się oglądają na ulicach za samochodem, jak wysiadam na parkingu to się patrzą. Często właśnie w Polsce pytają mnie jaki ma silnik, a jak usłyszą, że 5 litrów to mówią, że potwór, po co taki silnik ale nie wiedzą i nie pomyślą np o tym, że w tej budzie jest on zdecydowanie najlepszy. Jadąc ulicami szybkiego ruchu lewym pasem, mimo, że nie zapier/dalam jak lambo to z daleka ludzie zjeżdżają szybko na prawy pas - coś w tym więc jest, że boją się i myślą, że będziesz jechał jak debil. Spotkałam się z komentarzami, że jestem dziewczyną gangstera nawet :D także nieraz bywa wesoło. Zależy jakie ty masz podejście do tego bo jeśli się zamierzasz przejmować krzywymi spojrzeniami i komentarzami to kup inne auto :)

Gość gość
Buma - polać Jej :) nareszcie jakis głos rozsadku.

Gość vbvbbv
nie pajacuj .kompromitujesz sie troche .. Dokladnie mówiąc kompromitujesz się totalnie .!! .nowe Volvo S60 ma silniki od 1.6 150 Km do 3 litrów 306 KM twóim zdaniem 3 litry 306 KM w Volvo nie można wyprzedzać i szalec na drogach ??.. Tym postem pogrązyłaś sie totalnie To jest własnie dowód na buractwo ludzi BMW . Volvo ma wystarczające silniki by buraczyć na drogach . Jakoś jednak tego nie robią .. Zbieg okolicznosci ?

Gość trrrr
rzeczywiscie przyburaczyłaś równo , bo Volvo ma całkiem mocne silniki i pieprzenie że 3.0 300 KM nie wystarczy jest zabawne ..

Gość trrrr
buraczy jak każdy własciciel BMW ..