Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GRisznas

Co zrobić z niechcianym psem? Schronisko za daleko, więc zostaje chyba las

Polecane posty

Gość GRisznas

Witam. Córka miała niedawno urodziny i kupiliśmy jej z żoną szczeniaka. Niestety córka powiedziała po miesiącu, że pies jej się znudził i nie zajmuje się nim. Ja z żoną nie mamy czasu go wyprowadzać i go pilnować. Schronisko najbliższe jest 30 km od mojego miejsca zamieszkania. Szkoda mi paliwa. Zostaje chyba zatem las. Czy 3 miesięcy piesek poradzi sobie w lesie? Szkoda mi trochę tego psa, ale żona nalega, że tylko kupe robi i śmierdzi w domu przez niego. Co mam robić?

To jakieś marne prowo. Niedługo was córeczka wywiezie do lasu bo sie jej znudzicie :D

Gość gość
prowokacja i uwazaj jak tu sie znajdzie obronca psow to cie znajdzie

Gość gość
jestes tego pokroju jak ten co wczoraj przejechal pieska, bylo glosno kolo lublina

Gość gość
a do lasu czasem nie za daleko? proponuję, żebyście całą rodziną poszli do tego lasu i zaczęli tam nowe życie z dala od społeczeństwa

Gość GRisznas
Ale ja nie chce go do lasu wywalać, szkoda mi psa już pisałem wyżej, ale żona straszne awantury o niego robi i przez to mi się obrywa, że jestem "p***a a nie facet bo z głupim psem nie moge porządku zrobić"

Gość gość
Kiedyś corka odda Cb do domu starców ! Nadzieja ze to prowo .

Gość GRisznas
Sąsiadom był w nocy podrzucił ale oni wiedzą że mamy takiego psa. Co mam robić pomocy!!

Gość gość
Zmien zone a psa sobie zostaw, napewno da ci wiecej szacunku od zony... niech ona sobie szuka domu w lesie...to musi byc zla kobieta.....

Gość gość
jestes zlym czloeikem, przeciez sa inne sposoby, nie odpisujcie to prowokacja

Gość gość
Człowieku z kim Ty żyjesz !!!!!!!!!!!!!!!! Jaka matkę ma Twoja córka !!!!q Trzymajcie mnie bo szlag mnie trafia :-( !

Gość gość
Ja pierdziele, jesteście tacy wredni! potraficie tylko mieć problem do kogos....sa w zyciu rozne sytuacje , co ma na sile wychowywać psa,skoro pies nie jest nikomu potrzebny? Schronisko kosztuje , w malopolsce ponad 500zł ! zadarmo psa nie oddasz.... Lepiej go zostaw w jakiejś klatce w bloku . Ktos go przygarnie

Gość gość
Jezeli wywieziesz psa na taka pastwe losu to wiedz ze jestes smieciem...

Gość gość
Nie przejmuj się i nie słuchaj gupich komentarzy...smiec i td... a wy aniołki to co?kradniecie,bijecie,zdradzacie....hohohoho jacy jesteście porządni! nie chce psa to go wypuść..i tyle.Poradzi sobie.Mozesz tez wystawić ogłoszenie na tablicy,moze kotos go wezmie

Gość gość
Zadzwon do najblizszego schroniska i przedstaw sprawę .Powiedz co masz zamiar zrobić to na pewno przyjadą .SZOK !!!!

Gość gość
za schronisko trzeba zaplacic! niestety

Gość gość
wstaw fotki tego psa, z jakiego województwa jesteś?Moze będzie ktoś chetny

Gość gość
Co Ty za glupoty gadasz !!!!!w ktorym schronisku trzeba placic za oddanie psa !!!!!! Puknij sie w glowę . !

Gość GRisznas
Tłumaczyłem żonie, że zrobie psu w kotłowni legowisko to tam będzie miał ciepło i nie będzie w droge wchodził jej ale ona dalej swoje, że wyrośnie, że ciągle szczekać będzie, że w ogrodzie będzię wszędzie kupa itp.

Gość gość
naprzyklad w Tarnowie,schronisko kosztuje

Gość gość
"Ja pierdziele, jesteście tacy wredni! potraficie tylko mieć problem do kogos....sa w zyciu rozne sytuacje , co ma na sile wychowywać psa,skoro pies nie jest nikomu potrzebny?" - to na cholerę tego psa brali? Potraktowali żywą istotę jak zabawkę.Znudziła się to trzeba wywalić.Przed podjęciem takiej decyzji jak podjęcie się opieki nad psem trzeba się powaznie zastanowić.Dla nich piesek był zwykłą fanaberią.

Twoja żona to szmata, twój bękart to szmata a ty jesteś zwykłym śmieciem. Mam nadzieję, że cudem psiak trafi w dobre ręce, odpowiedzialne i kochające... I mam nadzieję, że ktoś zaszlachtuje twoją śmieciową familie a potem na ciebie mała fujaro, żegnam.

Oczywiście topik trafi do TOZu, szykuj pieniążki na rozprawę sądową. Jeszcze będziesz wył, że zamiast serca masz kamień. ŚMIECIU.

Gość gość
zglaszam cie na policje wyrzucenie psa jest karalne

Gość gość
to go oddaj do schroniska c eny to od 300zł zależy jakie miasto

Gość GRisznas
To jest wieś.

Gość gość
widzisz mowilam na poczatku ze znajdzie sie obronca psa i teraz masz

Zgłaszajcie, ja mam screeny. Topik nawet po usnięciu zostaje w archiwum.. organizacvje nagłaśniają takie sprawy, bez wahania przyjmą zgłoszenie. W poniedziałek będę na policja co prawda w innej sprawie ale podam im też to.

Gość gość
zgloscie siebie na policje!:D:D:D:) a jak nie będzie na karme dla psa, to co dacie mu?wyslecie paczka?