Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o takim tekscie

Polecane posty

Gość gość

mojego faceta? Dzisiaj się kłociliśmy jak zwykle o pierdołe... tzn jaki film mamy ogladać bo nic co jemu sie podobało nie podobało sie mnie i odwrotnie. On chciał oglądać jakieś filmy wojenne itd i stwierdził ,że skoro mi się podobają jakieś głupie komedie to jestem ograniczona i nie spodziewał się ,że taka jestem... Niby kłotnia o nic nie znaczącą głupotę ,a powiedział mi taką rzecz...teraz odechciało mi sie ogladać cokolwiek z nim

Gość gość
i może też mój bład ,że nie poszłam na kompromis i nie obejzrzałam tego cholernego filmu wojennego ,ale próbowałam znaleźć cos co obojgu nam bedzie pasowało ,ale on wszystko negował. NIe chodzi tu oczywsicie o film ,ale o jego tekty do mnie , zapsuł nam tym cały wieczór....

Gość gość
ograniczony to jest ale on jak Ci narzuca oglądanie filmu wojennego

Gość gość
moj to sama gada

Gość gość
bo to tak powinno wyglądać, najpierw oglądasz film wojenny z masakrą potem oglądacie komedie romantyczną skoro jest kompletny nudziarzem z piwem w łapie, po jakimś czasie zdradzasz nudziarza z interesującym kolegą z pracy i zostawiasz nieudacznika z filmami wojennymi samego na kanapie z piwem w ręku