Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ratunku nie mam przyjaciołek :(

Polecane posty

Gość gość

Nie mam no... mam 3 takie dziewczyny - dwie są w związkach, wiec tyle co pogadam z nimi przez neta i spotrktamy sie raz na kilka miesiecy (!) Jedna jest singielką, ale mam z nią dziiwny kontakt :O Mam za to 2 świetnych kumpli. Gadamy o kupach itp. przeklinamy...ogólnie chcialabym aby wszyscy moi znajomi sie spotkali razem...ale jakoś tego nie widzę :/ 2 z moch kolezanek to takie damulki, a trzecia siedzialaby cicho :( chlopcy razem pewnie by sie dogadali :/ boje sie,że bylaby klapa, ale chcialabym jeden dzien spedzic z całą tą 5

Gość gość
Jest facet - nie ma przyjaciółek.

oj tam, ja nie zauważyłam, żeby osoby w związku jakoś mniej się ze mną zadawały, bo są w związku czasem wychodzę z ich "połówkami" kwestia wygospodarowania czasu no i dla żadnej facet nie jest całym światem.

Gość gość
Broken przecież ty nie wychodzisz z domu i masz fobie / depresję i zajoba :D

Gość gość
rozmowy z dziewczynami - jedna o kosmetykach i modzie, druga o seksie non stop maniaczka, trzecia jest spoko, ale zapracowana, ogolnie tylko ona i tych 2 chłopakow są inteligentni, mają wyszukane poczucie humoru, intelekt...cięzko o przyjaciolke na poziomie, inteligentną, oczytaną, bystrą

"przecież" jesteś kretynką. s********j na temat, który zgłosiłam do kasacji, pseudoczłowieku. tam, w gówienku Ci najlepiej.

Gość gość
ja nie wiem czego wy chcecie od tej broken wy gejki? pisze całkiem rozsądnie, a że wam się to nie podoba i niszczy was w co drugim zdaniu to wasz problem ciotki

ja mam 3 dobre koleżanki. na poziomie. ale dokonałam ostrej selekcji ludzi, to fakt, że nie było łatwo. i też nie mam jakichś z******tych z nimi relacji. ale to dobrzy ludzie. i jeden dobry kolega.

Gość gość
Broken nie ma kultury, jest wulgarna

Gość gość
no dzisiaj pisze rozsadnie i to jest w niej jeszcze bardziej irytujace, bo nie mozna jej obrazic:/

w sumie jak tak patrzę od początku rok akademickiego to kroją się kolejne w miarę sprawdzone osoby, ale u mnie to wszystko musi dojrzeć;)

Broken nie ma kultury, jest wulgarna x to straszne, wprowadziłam do polskiego i internetu wulgaryzmy i szczerość, niedługo będę sławna.

Gość gość
16.02.14 ty chyba nie jeszcze wiesz do jakiego stopnia można być wulgarnym, wiem co piszę ponieważ przybyłem z innego forum gdzie się nie patyczkowano z podobnymi ciotkami jak wy na kafe

Gość gość
Broken wyleczyłaś zajoba? :D jesteś projektem no-life'a :D

Gość gość
1:09 lol kafeteria to poczatek i koniec internetu, jak smiesz

Gość gość
są też inne fora gdzie wulgaryzm i szmacenie innych jest codziennością, na sam wjazd dostaje się mokrą szmatą w pysk bez żadnej przyczyny, dlatego jeśli ktoś pisze w miarę z sensem jest po prostu zwalczany przez inne marnej jakości planktony

Gość gość
Brokeninside wyzywa kobiety od k***w, mądra ona jest?? :D

nie wyzywam kobiet od k***w nazywam oddawanie się za kasę k****eniem. nie wiem, może mylę definicję? tak?

Gość gość
Nie wyzywasz żony i kobiety, które nie utrzymują swoich facetów od k***w, i jak któraś tutaj pochwali się ładnym prezentem. Ty jesteś normalna?

"Nie wyzywasz żony i kobiety, które nie utrzymują swoich facetów" x co to za bełkot? popraw. pochwali prezentem i ja ją wyzwałam? nie, takiej sytuacji nie było dziś była sytuacja z narzekaniem, że kwiatek był za tani.

ale od razu widać prostą rzec: ujawnisz prostytucję - zero tłumaczenia i argumentów tylko chamskie teksty w stronę denuncjatora - i hejt zakrojony na całe forum na poziomie upośledzonego gimnazjalisty. środowisko prostyutek = k****enie się plus patologiczne zachowania.

Gość gość
Broken jesteś p*****lnięta szmato

Gość gość
NIE KARMIĆ ŚWINI!

Gość gość
Broken z takim ryjem to się nie dziw, że nikt cię nie chce w******** Idź do jakiegoś programu, w którym przejdziesz metamorfozę z brzydkiej lochy na taką ujdzie, na razie jest dramat.

Gość gość
Broken nie wzięła dziś leków to jej odp*****la na dekiel ;) pewnie mamusia nie dała jej jeszcze pieniążków na lekarstwa. Chore umysłowo dziecko.

Gość gość
Hehe a ty piesek chory na główkę do uśpienia :D może nieprawda, że mamusia musi ci dawać na podpaski?

Gość gość
oj tam, ja nie zauważyłam, żeby osoby w związku jakoś mniej się ze mną zadawały, bo są w związku czasem wychodzę z ich "połówkami" kwestia wygospodarowania czasu no i dla żadnej facet nie jest całym światem. Osoby ze szpitala psychiatrycznego :D