Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kobieta w okularach wygląda gorzej

Polecane posty

Gość gość

w sensie jeśli mamy do wyboru dwie kobiety, obie tak samo ładne, a jedna w okularach to faceci wybraliby tą bez okularów?

Gość gość
co za głupi temat, gdybyś miała do wyboru Brada Pitta w okularach albo bez to sprawiłoby ci to jakąś różnicę?

Gość gość
a co mają okulary do rzeczy ? liczy się charakter

Gość koniuszy
wszystko jedno, a nawet na taką w okularach fajnie by było się spuścić jej na okulary

Gość gość
Hmm trudno powiedzieć. Bryle uroku nie dodają, ale ładne oprawki raz na jakiś czas czemu nie ;)

Gość gość
mi by sprawiło różnicę czy brad pitt w okularach czy bez. Brałabym bez ;) Okulary ogólnie moim zdaniem nie są zbyt ani seksowne ani pociągające, babka bez okularów byłaby lepsza ale myślę, że nie są te okulary jakąs wielką przeszkodą :P

Gość gość
Też bym brała Brada Pitta bez okularów. Okulary jakby dobrze dobrane nie były, to są przedmiotem korekcyjnym, a nie jakąś ozdobą. Nie wiem dlaczego ludzie chodzą w tych brylach zerówkach, wg mnie każdy w nich wygląda gorzej.

Gość gość
up

Gość gość
Jak ma + to ją wezme bo bedzie widziec mojego malego jako wiekszego i niebedzie mialczec ze maly:-)

Gość gość
przynajmniej w oko nie tryśnie tej w okularach

To zależy czy dobrze te okulary są dobrane. Niejednokrotnie widzialam dziewczyny, które zdecydowanie lepiej wyglądaly w okularach. Ładne, twarzowe oprawki mogą być ozdobą, tak samo jak biżuteria

Gość gość
Abstrahujac od głupich reklam, to moim zdaniem jednak zawsze sie wygląda lepiej bez okularów, moze z b rzadkimi wyjatkwami. Nawet specjalizic radza, zeby brac okulary najlepiej z prawie neiwidocznymi oprawkami, jest moda na cos odwrotnego, ale wiekszosc ludzi wygląda fatalnie