Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie będę ładna i wiem o tym

Polecane posty

Gość gość

Przecież nos mi się z wiekiem nie zmniejszy, oczy nie powiększą, kształt twarzy nie zmieni. Byłam ładna do 16 roku życia. i na tym koniec.. Nie wierzę już w żadne metamorfozy, bo do nich też trzeba mieć "podstawę".

Gość gość
przykre

Gość gość
szkoda

Gość gość
No spoko, wiele moich koleżanek tak mówi, i wprawdzie pięknościami nie są, ale w większości wyglądają w porządku i nie są tą najbrzydszą w mieście/wsi :P Niektóre uważały, że chłopaka, męża czy dzieci to one na pewno nie będą miały przez brak urody, a mają.

Gość gość
jeśli nie jesteś grubaską to i tak ktoś cię w*****a

Gość gość
Tak to jest jak dziewczyny w szkole ładne to potem wyrastają na pasztety a te co były pasztetami wysmiewanymi przez te lepsze w szkołach stają sie pięknymi laseczkami.

Gość gość
Wcale tak nie uważam. Ale po prostu pewnych cech nie da się zakryć, choćbyś się bardzo starała. Jakoś bardzo nie straszę, ale cieszyłabym się, gdybym chociaż podstawowo w miarę wyglądała (normalne, nie małe i z nie opadającymi powiekami oczy - nawet regularny masaż średnio pomaga, i choć trochę mniejszy nos - nie zależy mi na maleńkim, ale mój jest męski po prostu..)

Gość gość
Wcale nie byłam mega-super-ładna, ale widzę dużą różnicę między dawnymi czasami a teraz. Wtedy miałam fajny, i mniejszy nos, słodką twarz, oczy jeszcze proporcjonalne.. gdybym miała wtedy taką wiedzę o makijażu etc jak dziś, to po lekkim tuningu byłabym naprawdę niezłą laską. Mi nawet jak nie byłam wystylizowana, to mówili o wyglądzie modelki (koleżanki, czasem faceci, raz nawet obca babka się zachwyciła mną że wyglądam jak rasowa modelka).Zresztą - ja wtedy miałam powodzenie, a potem, tak po 18stce, już mniejsze..

Gość gość
I btw, jestem szczupła, nawet bardzo, ale nie mam wcięcia w talii, zbyt ładnego tyłka, i sobie postanowiłam, że choć tak się ulepszę - więc od jakiegoś czasu ćwiczę

Gość gość
..

Gość gość
Ja juz nigdy nie bede mloda

Gość Pan Wiesław reaktywacja
Żydówki tak mają . Z wiekiem ich nos staje sie dłuższy 🖐️