Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem singielka z wyboru

Polecane posty

Gość gość

nie chce mieć meza i dzieci kupie sobie psa

Gość gość
nie uprawiam seksu z psem

Gość gość
popieram ja tak samo wole byc sama ,wolna niezalezna,mam faceta na boku,nie wiem co on mysli ale ja wiem jedno nigdy nie zwiażę się z nim ,chociaż jest wspaniały i dobry,ale to nie moja bajka,jestem niezależna i dobrze mi z tym,zaznaczam że mam 29l.myślę trzeżwo,i nie potrzebuję miec kogoś stale przy sobie.Wolność to jest moja dewiza.

Gość gość
strzelasz sobie palcem w pupę czy tylko w cipkę?

Gość gość
A ja jestem singlem z wyboru. Ale nie spotkałem jeszcze singielki z wyboru. Owszem, spotkałem takie, które tak twierdzą, ale zaraz chciały związku, a potem robiły wyrzuty, że nie chcę z nimi być. Tak wyglądają singielki z wyboru.

Gość gość
nigdy tak nie bylo no no czasami tak jest i byla na tebn temat sonda uliczna :) www.youtube.com/watch?v=1FT_YcldLa4

Gość gość
singlem z wyboru może być tylko osoba która się zakochała, pokochała a mimo wszystko wygrała jej miłość własna i miłość do niezależności. Wszyscy inni single "z wyboru" to osoby które się okłamują, że to jest ich wybór, że są same anie, że nie spotkali osoby z którą chcieli by być, bądź zostali odrzuceni przez osobę, z którą chcieli być. :)