Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sie kobiecie podoba w mezczyznie ze sie w nim zakochuje?

Polecane posty

Gość gość

co najbardziej

Gość gość
Charakter i tyle.

Gość gość
Mi sie podobalo ze byl starszy i meski..ale to byly tylko pozory. Niedawno do mnie dotarlo czemu nam nie wyszlo, bo on jest pantoflarzem. Lubi kiedy kobieta nim rzadzi, dyryguje, taka ciapa z niego.Ja tak nie umialam Gdzie ja mialam oczy?

Gość gość
Ja miałam się nigdy więcej nie zakochać, ale mój obecny facet podbił moje serce poczuciem humoru - nie ma nic lepszego, niż facet przy którym nie możesz przestać się uśmiechać.

Gość gość
gość 13:15 a jakie poczucie humoru Ciebie irytuje?

Gość gość
no jak ze wszystkiego się śmieje, to ignorant i tyle !

Gość gość
irytuje mnie wyśmiewanie innych i niesmaczne żarty. uwielbiam jak facet ma dystans do siebie, żarty sytuacyjne, może być nawet trochę zboczony, skojarzenia seksualne mi nie przeszkadzają (o ile nie są totalnym przegięciem) :) lubię też grę słów

Gość gość
nie jest ważny wygląd czy jest przystojny czy nie?

Gość gość
a gdzie napisałam, że ze wszystkiego się śmieje? potrafi w każdej sytuacji wyciągnąć pozytywy, jak trzeba to umie się zachować i jest odpowiedzialny, poważnie też mogę z nim porozmawiać.

Gość gość
gośc 13:18 a podobał by Ci sie taki zart jestes z facetem, on dostaje smsma i mówi: " A to pewnie była dziewczyna pisze dlaczego nie przysłalem jej zyczen na walentynki...... Nie to taki zart tylko ".

Gość gość
jest ważny, ale wystarczy, że facet ma jedną rzecz pociągającą w sobie - oczy, uszy, uśmiech, sposób poruszania się. wygląd nie jest najważniejszy, ale przyznam, że facet musi mi się podobać

Gość gość
jestem straszną zazdrośnicą, więc mega wkurzają mnie takie żarty, ale wtedy po prostu się odgryzam :), trochę zazdrosnym trzeba być, ale jak facet wali takimi tekstami na codzień, nie wiem czy bym wytrzymała

Gość gość
był starszy ode mnie o 15 lat :)

Gość gość
bez przesady 15 lat to juz znaczna roznica wieku

Gość gość
wzrost ma znaczenie?

Gość gość
kopbiety zakoc***a sie w wygladzie faceta, miedzy bajki wsadzajcie wzmianki o charakterze :D

Gość gość
Wzrost nie ma znaczenia. Ważne są proporcje ciała.

Gość Anouk1114
no dobra... przyznam, że przy pierwszym facecie nie patrzyłam na wygląd ( był delikatnie mówiąc przeciętnej urody ) , ani też na pieniądze ( był biedny jak mysz kościelna, jeździł starym gruchotem z początku lat 90 ) i naprawdę - wtedy patrzylam na charakter. Był zabawny, towarzyski, trochę nie umiał się zachować i czasem robił mi wiochę, ale w sumie podobało mi się to, że z każdym znajduje wspólny język. Przy drugim.. to było zupełnie coś innego, to było wielkie BUM , po prostu miłość tak wielka, że planujemy niedługo ślub. Przyznam, że przy nim patrzyłam nie tylko na charakter, ale też na wygląd. Jest nieziemsko przystojny , ale też podoba mi się jego charakter, że możemy się dogadać w prawie każdej kwestii. Nie myślcie jednak, że kobieta patrzy tylko na wygląd. Ile razy można zobaczyć na ulicach piękne kobiety u boku brzydkich, bądź przeciętnych mężczyzn. Czasem dobierając się tylko ze względu na wygląd można niestety bardzo się rozczarować w przyszłości.

Gość gość
musi być to coś w wyglądzie ..:)

Gość musze sie czuc przy nim dobrze
wyjatkowo ! musi mnie traktowac jak ksiezniczke ! i pociagac fizycznie !

Gość gość
dla kobiet nie ma znacze dzis ja jestem miloscia jej zycia i chce miec ze mna dzieci za jakis czas ktos inny. BYle penis jest dobry. I kazdy jest super w pierwszym roku zwiazku, dlatego trzeba zajsc w ciaze zeby potem sie nie okazalo ze sie jednak odkrylo prawde. Kobiety sa p*******.

Gość gość
sposób mówienia?

Gość swinia1
mowa trawa>

Gość gość
nie da się w prosty sposób odpowiedzieć na to pytanie myśle, ze mnóstwo drobiazgów składających się w całość i sprawiających, ze akurat ten facet jest dla kobiety wyjątkowy i ma to coś , co nie zawsze da się konkretnie okreslic

Gość gość
Ja zakochuje sie tylko w dobrze ustawionych , nie cierpię golodupcow :p

Gość MANAGER Z
To dla Ciebie zbankrutowałem!Dla Ciebie wszystko!

Gość gość
Wysoki,niebieskie oczy.. te spojrzenie.. ton glosu,sposob poruszania sie i ten flirtujacy usmieszek :-) Idealny!! Nieosiagalny.. a ja?zakochana :-/

Gość gość
pfi moze jak go bliżej poznasz to ci się odniechce.

Gość gość
Jak będzie wielkie buum- strzeli piorun to nic się nie liczy...a w pozostałych przypadkach różnie- --nie znosiłam człowieka od dnia poznania, działał mi na nerwy, nie znałam go , a potem bardzo polubiłam jego poczucie humoru, szczery śmiech, optymizm, indywidualizm, odwagę, serdeczność do ludzi i pojawiły się motylki;

Gość kobieta lat iles tam
na portalu go zobaczylam i postanowilam ze bedzie moj:} z wygladu mmm ,do tego mlodszy mniam:} a potem okazalo sie ze ma super charakter:} no i jest moj... ::P