Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robią księża ze swoją seksualnością pytam powaznie

Polecane posty

Gość gość

Czy im podobaja sie kobiety,marzą o nich i trzepią kapucyna czy to jest grzech?tak sie ostatnio zastanawiałam.mam na myśli tych normalnych nie gejów czy pedofili.

Gość gość
Mają kochanki

Gość gość
Molestują ministrantów

Gość gość
''Lobby gejowskie w semnariach jest bardzo duże'', więc podejrzewam, że mniejszość stuka prostytutki lub zdesperowane samotne kobiety.

Gość gość
nie, oni mają radio maryja sex bez zabezpieczeń

Gość gość
I tak to jest załozyc temat ...od razu z pedofilia wyjezdzaja

Gość gość
Można wyciszyć te potrzeby.

Gość gość
Czyli jak wyciszyć?nie dopuszczać tych myśli do siebie?to sie tak da?i powtarzam nie chodzi o gejów i pedofili. czy ksioadz moze mieć marzenia erotyczne jak normalny czlowiek czy musi się z tego spowiadać?mooze jakiś ks sie wypowie

Gość gość
pisza o pedofilach bo bardzo dużo księzy nimi jest! Księza maja swoje gosposie albo zakonnice do bzykania. Czasami innych księzy. TYle w temacie

to szalenie interesujące, że założyłaś ten temat. też mnie to interesuje z tego względu, że kiedyś jako as myślałam, że osoba seksualna może to potraktować jak dożywotni post i zminimalizować dyskomfort dla celów wyższych?

Gość malowanaana
a moze tym prawdziwym dobrym ksiezom z powolania Bog jakos pomaga wytrwac w celibacie... niewiadomo jak to jest.

Gość gość
no jasne:-) A pedofilia w kosciele i dzieci z gosposiami to wymysł ludzi i kłamstwo dzieci

Gość gość
Ciekawe czy jadą na ręcznym

Gość gość
nawet jak nie trzepią to mają zmazy nocne, a przy tym śnią śię psity, przynajmniej mi :)

mnie to przeraża, że jak osoba seksualna długo nie ****** to przerzuca się na dzieci:O obrzydza mnie ta prawda.

Gość gość
Ale nie kazdy jest pedofilem czy gejem.mowimy o tej mniejszosci którzy maja normaly pociag do kobiet i jak sobie z tym radzą

Gość gość
Nie wiedzialam ze to jak dlugo nie ten tego to na dzieci sie przerzuca.a to tak jest powaznie?

Gość gość
czytac nie umiesz?! Ci którzy mają pociąg do kobiet(nieliczni, wiekszosc woli chłopców) wala sie ze swoimi gosposiami albo zakonnicami

tak, nie słyszałaś?:O dlatego jest tyle pedofilii wśród księży, a wśród ojców i nauczycieli nie ma w ogóle, no bo oni ****ają dorosłe kobiety, a Twoja seksualność ma podłoże w Twoich możliwościach:O

Gość gość
broken zamknij sie jak nie masz o tym pojęcia? Wśród nauczycieli nie ma pedofilii? Przykład trynkiewicz.Ojcowie tez sa pedofilami!Mało sie o tym slyszy?!Poczytaj sobie najpierw a potem sie wypowiadaj!

Gość gość
U mnie gosposie są 2 i maja po 70 lat i co niby ksieza je walą jahajahahahaha dobre

ja nie wymyśliłam tego! tylko mądrzejsza część społeczeństwa, która JUŻ wie, że Kościół to zło!!!!!!!!!!!

Gość gość
W takim przypadku chodza na prostytutki

Gość gość
broken zamknij sie jak nie masz o tym pojęcia? Wśród nauczycieli nie ma pedofilii? Przykład trynkiewicz.Ojcowie tez sa pedofilami!Mało sie o tym slyszy?!Poczytaj sobie najpierw a potem sie wypowiadaj! Nie bronie tu księzy! Chodziło o to że nie tylko oni są źli

Gość gość
"Można wyciszyć te potrzeby." - coś takiego działa tylko przez pewien czas, a potem te potrzeby wybuchają z jeszcze większą siłą - to tak jak w więzieniach, albo jak więzień wyjdzie na wolność... tłumienie jest jeszcze gorsze - i do różnych wypaczeń może to prowadzić... to jest coś wbrew naturze

Gość gość
gdyby naprawdę kościół chciał aby pozostali w celibacie, to powinien ich kastrować - w końcu to powołanie na całe życie, a po co im te narządy rodne jak nie będą się rozmnażać ?