Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobiły gdybyście miały widzieć ostatni raz faceta który wam się podob

Polecane posty

Gość gość

Jest taka sytuacja , ze w czwartek ostatni raz będę widziala faceta który mi się szaleńczo podoba , niestety on o tym nie wie , łączą nas jedynie kontakty związane z praca , więc gdybym nagle wypaliła.. podoba mi się Pan :) to byłoby dosyć śmieszne i sztuczne Widywaliśmy się w pracy przez 4 tygodnie , niestety kiedy go widziałam to serce zaczynalo mi bić szybciej i nie wiedziałam co się ze mną dzieje , probowalam ukryć to jak na mnie działa , chyba wręcz sprawiałam wrażenie osoby niedostępnej , chociaż oczywiście byłam mila tak jak tylko mogłam. Facet tez do najbardziej śmiałych chyba nie należy , bo fakt przystojny , czarujący i ma w sobie to coś dzięki czemu podoba się większości dziewczyn z pracy , ale jest po 30 i jest wolny :) zaznaczam gejem na 90 % nie jest Ponieważ ja zaczelam dopiero studia , odchodzę z firmy i przenosze się do pracy na pół etatu , to będzie moja ostatnia rozmowa z nim , a właściwie będziemy rozwiązywać umowę , dostanę jakieś tam zaświadczenia , noi do widzenia , i co ja mogę zrobić ? Ładnie wyglądać , uśmiechać się , być mila , patrzeć głęboko w oczy ? przecież to nie wystarczy Te sprawy są jednak bardzo skomplikowane , jeszcze gdyby to był normalny , młodszy kolega z pracy to byłoby łatwiejsze , no ale w takiej sytuacji nie widze dobrego pomysłu

Gość gość
daj mu spokoj. On cie nie chce. Nic nie rób

Gość gość
Skąd wiesz , masz jakieś zdolnośc***aranormalne , a może to ty jesteś tym facetem ? :) Masz na imię Sebastian i masz 32 lata ? :) Jeśli nie , to jednak musisz mieć jakies moce , albo przewidujesz przyszłość

Gość gość
Nie mam pojęcia co ja bym zrobiła , ale jeśli Ci zależy , to walcz :) Czasami to dziewczyna musi zrobić ten pierwszy krok

Wręcz mu swoją wizytówkę i powiedz, że masz na dzieję, że jeszcze kiedyś pogadacie. Na wizytówce umieść e-mail i tel.

Gość gość
ja bym mu dała Nr i powiedziała, że chętnie napilabym się z nim kawy i czekała co dalej :-)

Gość gość
Przepraszam czy wiecie że nic nie wiecie ?

Gość gość
on się tobie może i podobać ale to facet musi poderwać dziewczynę jeśli cie nie podrywa to znaczy że mu się nie podobasz, nawet jakbyś go poderwała to i tak nic z tego nie będzie