Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niby mama

Denerwujaca tesciowa

Polecane posty

Gość niby mama

hej jestem mama 9 miesiecznego synka mam 21 lat od 9 miesiecy mieszkam w domu meza z jego rodzicami i torche mnie to juz meczy a dokladniej tesciowa . wtraca sie strasznie w wychowanie mojego syna byly jjuz rozmowy znia na ten temat ale nic nie daly , moje zdanie jako mamy sie nue liczy, najwazniejsze co ona powie , zawszze musi byc po jej mysli juz bylo woele takich sytuacji , jak ja wyrazam zdanie swoje odnosnie dziecka to ona je wysmiewa... nie czuje sie jak mama przez to czuje sie dziecku nie ppytrzebna co mam zrobic z nia? zeby wkoncu mnie posluchala i szanowala moje zdanie , jestem niestety osoba niesmiala i nie umiem sie jej "postawic ". rozmowy nic nie daja , codziennie jestem klebkiem nerwow przez nia

Gość gość
dopóki się nie wyprowadzisz to tak będziesz miała...proste a innej metody niema. No chyba że się tak z nią poklocisz że przestanie się do was odzywać

Gość gość
Sorry kochana, ona ma większe doświadczenie i lepiej wie co lepsze dla dziecka młoda sikso. Ty zapewne lepiej znasz się na ****ańsku, a ona na wychowaniu dziecka. tak ciężko to pojąć?

Gość gość
co to za k***a no byla juz na taki temat jakas sonda uliczna ale sie nie zgadzam z tym chyba :) www.youtube.com/watch?v=1FT_YcldLa4

Gość gość
nigdy ale to nigdy młodzi małżonkowie nie powinni zamieszkiwać z teściami -wynajęty pokój, spanie na materacu w trojkę skromne życie- od tego lepiej zaczą niż od tesciowej nigdy nie staniecie się dorośli żyjąc na plecach rodzicow nigdy nie będziecie stanowić sami o sobie najwyższy czas szukać miejsca na świecie dla siebie i tylko dla siebie- nie będzie lekko ale będzie święty spokój od teściowej

Gość gość
głupie polskie zwyczaje- jak ciąża to szybko ślub i upychanie mlodych po rodzicach a niech by sobie byla ta ciąża dopóki facet nie znajdzie gniazda dla was to mieszkacie osobno, każde u siebie wykończysz się nerwowo i psychicznie dziewczyno a dzieco rosnie i będzie wszystko zauważać stracisz szacunek u własnego dziecka wiej gdzie pieprz rosnie!

Gość gość
tzipsko rozkładaj mężowi, niech przynajmniej ma jakieś uciechy chłopak. A teściowej sie słuchaj, ona wie dużo lepiej od Ciebie!

Gość gość
bachora se zrobiłas i siedzisz w domu innej kobiety ?jesteś na jej łasce ja bym nigdy nie pozwoliła żeby jakaś łachudra w moim domu mieszkała i czuła sie jak u siebie, ode mnie dostałabyś kopa w du/pe i von do ośrodka dla samotnych matek

Gość gość
Widzisz tesciowa ma doswiadczenie bo wychowała juz dziecko / ci a Ty niestety nie .Zaufaj wiedzy tesciowej .Skoro wychowała Ci meża a Ty za niego wyszłas to chyba dobrze wychowała ,bo inaczej nie zostałabyś jego zoną ? Mylę się ?

Gość niby mama
po pierwsze ja sie nie rzadze w jej domu , przeciez napisalam ze nie umiem sie jej postawic , chyba mam prawo opiekowac sie wlasnym dzieckiem tak jak uwazam gdy czegos nie wiem ide i sie jej pytam , staram sie czytac na temat wychowania , karmienia itp dzieci wiec taka zielona nie jestem poza tym ona tez byla w takiej sytuacji bo tez mlodo dziecko urodzila jedno po drugim , poza tym nie po to tutaj napislaam zebyscie mnie obrazali

Gość niby mama
no ale mam prawo do tego zeby sama o dziecku decydowac ja nie mam 15 lat i nie jestem jakas glupia siksa ktora nie ma o niczym pojecia ciekwae jakby wam bylo jakbyscie nie mogli nic na temat wlasniego dziecka powiedziac zadecydowac bo wam sie tesciowa wpieprza

Gość gość
"jestem niestety osoba niesmiala " a dzieciora dałas se szybko zrobić, szkoda że taka nieśmiała nie jesteś w seksie dziecioka zrobić w wieku 19 lat - dziecko prawie rok, masz 21 , ciąża czyli bzykałas sie bez zabezpieczenia juz jako nastolatka tu nieśmiałośći brakuje

Gość gość
ale co z tego że ona Ci mówi co i jak masz zrobić. niech sobie gada a rób po swojemu.

Gość gość
autorko nie słuchaj nieudaczników z kafe którzy pluja jadem i czekają tylko by kogoś zgnebic i obrazić. Jedyne wyjście to wyprowadzka ...ona zawsze będzie się wtrącać

Gość gość
skoro chcesz uchodzić za mądrą to może w tym wieku wypadałoby sie uczyć i zdobywać doświadczenie jak inni a nie dziecioka rodzić i być utrzymywaną przez rodzinę męża, wstyd

Gość niby mama
zaszlam w ciaze jak mialam 20 lat a nie 19 urodzilam w rowno 21 w tym roku bedzie 22 poza tym nie slysales , slyszalas ze nie ma 100 % zabezpieczenia ? wpadki chodza po ludziach i na mnie trafilo musialam przerwac studia , taak poszlam na studia i dobrze mi szlo

Gość gość
wróć nas studia, dziecko zostaw teściowej. Ciekawe jak szybko sie jej znudzi!

Gość gość
ją mieszkam z teściowa 4 lata, zawsze się wracała i pedofila te swoje farmazony c***u warte, posluchalam jej kilka razy i źle na tym wyszłam bo to głupia baba. Doszło do mega awantury już rok się nie odzywamy mimo mieszkania razem i szczerze mówiąc w końcu mam spokój !! teraz robi mi na złość nie słowami a czynami ale daje radę i z tym

Gość gość
zawsze się wtracala i p******ila te swoje farmazony -- poprawiam hehe niewiem czemu słownik mi tak robi żarty :)

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhh
ale z was głupie szmaty! az oczy bola jak tego czytam. i co z tego ze mieszka u niej? co z tego ze ona jest starsza? h,u,j z tego! to jest jej dziecko i ona ma go wychować! A tesciowa sie wtrąca bo sama chcialaby przejąć pałeczkę i czuc sie ważna. jakby jej na to pozwolila to jeszcze bedzie pierd ze gdyby nie ona to nie wiadomo jakby dziecko skonczyło. autorko najlepiej byloby sie wyprowadzic. jesli macie taka mozliwosc ale maz nie bedzie chcial to mu zagroź ze wyprowadzisz sie sama, jesli w ogole poskukuje. albo musisz sie w koncu przemóc i zrypać solidnie tesciowa, ze to twoje dziecko i to ty je bedziesz wychowywac. ona miala swoj czas. niech sie obrazi, przynajmniej odpusci. a i tak jej w koncu przejdzie. musisz cos zrobic bo inaczej ona zrujnuje cie jako matke. nie masz odwagi? cwicz te przemowe akiedy do niej dojdzie bedziesz sie czuc pewnie. powodzenia i nie daj sie. powinnas sie cieszyc macierzynswem a nie zyc w stresie przez teciowa.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhh
jeszcze głupie komentarze o jej wieku. a co to ma do rzeczy. nie jedna matka jest lepsza matka w wieku 18 lat nizeli taka po 30.

Gość gość
ciekawe jak te baby glupie wychowały tych ,za których wyszlyście za mąż ,hę?

Gość gość
teraz są takie czasy że młodo rodzi tylko biedota, cygany i rumuny, cygany to już ru/chają dziewczynki które co ledwo okres dostały

Gość gość
Przykladowo taka hhhhhhhhhhhhhhhh- jak taka agresywna kobieta wychowa swoje dziecko ,skoro innych wychowa od szmat !!!? Głupie te teściowe ktore dają Wam dach nad głową .Powinny wysłac Was do mamusi .Tam ,nawet gdyby się Wasze matkie wttrącały to byłoby ok ,prawda ? A teściowa to juz robie Wam na zlośc :-P

Gość niby mama
dziekuje za budujace komentarze juz myslalam ze nikt nie potrafi zrozumiec mojego stanowiska tak jak mowilam jesli czegos nie wiem ide i pytam maz tez chce sie wyprowadzic bo jego tez to denerwuje ale narazie jest krucho i musimy jeszcze poczekac kocham synka i chce dla niego jak najlepiej radze sie tez lekarza wiec sama nie wymyslam durnot

Gość niby mama
nie chodzi o to bo jezdze do domu do rodzicow tylko ze ona jest babcia dla mojego dziecka a nie mama zeby o nim decydowala ja chce sie cieszyc z tego ze mam dziecko a ona mi te radosc zabiera czesto

Gość gość
Czy Ty wczoraj też nie dodałaś tematu?:)

Gość niby mama
nieraz slyszlaam ubierz mu inne spodnie inne skarpetki czy zrob mu to zrob mu tamto albo mam mu solic jedzenie a ja tego nie robie bo uwazam ze ma jeszcze czas na sol nigdy jej nie probowal wiec nie ma jeszcze potrzeby "jedzenia" soli mowi mi jak mam go trzymac jak mam sie bawic kiedy mam z nim isc na spacer a sama dobrze wiem co robic i jak

Gość gość
To przeprowadz sie do rodziców i wtedy te same uwagi mamy nie beda bolaly ! Czemu mieszkasz u złej teściowej ?

Gość niby mama
nie , pierwszy raz tutaj napisalam :)