Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmywacie ręcznie czy w zmywarce???

Polecane posty

Gość gość

codziennie wracam z pracy a tu czeka na mnie pelny zlew wypelniony az po brzegi brudnych naczyn i musze stac puzniej 2 godziny i to wszystko myc i tu pytanie czy zmywarka naprawde ciągnie tak duzo prądu i wody czy duzo taniej mam zmywac ręcznie ja już nie mam siły

Gość gość
ja zmywam zmywarką i rachunki za prąd i wode mam mniejsze niz wtedy,kiedy zmywałam w zlewie ,zmywarką taniej jest zmywać

Gość gość
zmywara ! bez automatu do prania i zmywary nie wyobrazam sobie :)

Gość gość
tylko zmywara!

Gość gość
Do kompletu jeszcze suszarka do prania! jest za-je-bi-aszcza! Ubrania są milsze, delikatniejsze - ze względu na alergika w domu nie używamy cocolino czy innych gówien, co podrażniały skórę. Ubrania wysuszone są milsze niż po zmiękczaczach.

Gość kokokokokokokkokkoko
ja nie mam zmywarki ponieważ prądu i wody ciagnie od z******ie i napewno nie nabiore sie na reklamy electroluxa czy inne

Gość gość
kolejna durnota co wierzy zabobonom. można wybrać urządzenie z klasy aa, jakieś wysokie modele i wtedy są to sprzęty ekonomiczne w eksploatacji. Albo jakieś zacofańce można myć w zimnej wodzie. Moja wypasiona zmywarka bierze mało prądu. Moje rachunki za prąd 4 osobowej rodziny są niższe niż rachunki mojej mamy - 3 osoby, a ona nie ma kuchni elektrycznej, zmywarki, zestawu audio. Kupuje po prostu badziewia co żrą duż prądu. Trzeba umieć używać sprzętów i będzie gites.

Gość gość
zmywara rules!

Gość gość
zmywarka. Wieczorem nastawiam, rano czyściutko. Nie widzę większej zmiany na minus z rachunkami od momentu zakupu

Gość gość
Słusznie prawisz koleżanko! Stanowczo mówimy nie zaściankowym lachiszonom!

Gość gość
Recznie. Widzisz u mnie zazwyczaj kazdy zmywa po sobie. Czasem sie zdarza, ze ktos cos zostawi. U nas nie ma tylu osob i nie brudzimy tylu naczyn a poza tym nie lubie zmywarki.

Gość gość
ilu osób? my mówimy o domach, nie garkuchniach! mycie jednego talerza jest nieopłacalne! Leje się mnóstwo wody!

Gość gość
kolejna durnota co wierzy zabobonom. można wybrać urządzenie z klasy aa, jakieś wysokie modele i wtedy są to sprzęty ekonomiczne w eksploatacji. Albo jakieś zacofańce można myć w zimnej wodzie. Moja wypasiona zmywarka bierze mało prądu. Moje rachunki za prąd 4 osobowej rodziny są niższe niż rachunki mojej mamy - 3 osoby, a ona nie ma kuchni elektrycznej, zmywarki, zestawu audio. Kupuje po prostu badziewia co żrą duż prądu. Trzeba umieć używać sprzętów i będzie gites. Jeszcze dokup sobie wypasiony słownik

Gość gość
Chciałabym miec zmywarkę ale mam małą kuchnię :-( Naucz domowników zeby zmywali po sobie albo kup zmywarke jak masz gdzie ja wstawic .

Gość gość
zazdroszcze Wam zmywarek :) ja mam taka mala kuchnie ze nigdzie mi zmywara nie wejdzie, nawet taka mała :( nienawidze myc recznie :( TRAGEDIA

Gość gość
My używamy zmywarki. Czasami coś ręcznie umyję jak potrzebuję na już. Jest to bardzo duże ułatwienie zwłaszcza przy malutkim dziecku. I nie martw się o prąd i wodę, dobra zmywarka dużo oszczędza. Jeśli tylko masz możliwość to się nie zastanawiaj

Gość gość
z tym słownikiem to już pojechała jakaś upasiona, świńska idiotka. Nie mam tam błędów tłuczku.

Gość gość
Zalezy chyba jaka zmywarka, skoro mowicie, ze jest taniej. Ja w wynajmowanym mieszkaniu po zaprzestaniu używania zmywarki mieliśmy mniejsze rachunki za prąd...

Gość gość
Jeszcze ręcznie ale już nie długo będe miała zmywarkę.

Gość gość
Faktycznie niedopisałem literki o. Do tego tępoto nie potrzebuję słownika!

Gość gość
Oczywiście zmywarka. Tylko tępe dzidy mówią, że zmywarka bierze straaaasznie dużo prądu. Myją w zimnej wodzie i potem jedzą z brudnych naczyń.