Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zdalam dzisiaj egzaminu na prawo jazdy

Polecane posty

Gość gość

Tyle piebiedzy za dodatkowe godziny (mialam ich STRASZNIE duzo) a dzisiah klapa:( Mam ochote umrzec

Gość gość
Staszek, czy ty przypadkiem nie miałeś się ostatnio zabić, debilu? :classic_cool:

Gość gość
Plakac mi sie chce. Mialam 28 h dodatkowych. Kazda po 50 zl a po 10 minutach wymusilam pierszenstwo:(

Gość gość
który raz?

Gość gość
autorko ja już to kiedyś komuś mówiłam , hmm powiem ci to ale tak na boku w tajemnicy otóż teraz uczciwie to jest małe prawdopodobieństwo że legalnie zdasz ten egzamin a już naweno nie wcześniej niz za jakimś 6-7 razem. to szkoda wywalać kasy w błoto ja powiem krótko to trzeba dać raz w łape a porządnie, wiesz o co chodzi dasz raz i prawko będziesz miała a takto będziesz płąciła po 15 razy i g***o mówie ci ja wiem coś o tym , wszyscy teraz tak robią zobacz jak jeżdzą daj raz w łape a porządnie i prawko gwarantowanie no to szerokiej drogi ;) !

Gość gość
ja w Bydgoszczy kilka lat temu zdałam za 2 razem

Gość gość
I bardzo dobrze .po co ci prawo jazdy ? Są przecież taksówki .Zbyt dużo kobiet ma prawo jazdy i przez to powodują korki

Gość gość
Egzamin mialam pierwszy raz. Teorie zdalam za drugim:( Najpierw zabraklo mi jednego punkta. Wymusilam pierszenstwo:( Strasznie nieprzyjemny byl ten egzaminator. Mowie do niego Dzieb Dobry a on do mnie ostro co pani robi (mial na mysli ze wyciagam reke z dowodem). Odpowiedzialam ze myslalam ze musze sie wylegitymowac. (a on: blobdynka i myslala...) I do mnie- w aucie mi Pabi da. A TO TYLKO PICZATEK. DOBRZE ZE SIE PRZY NIM NIE PORYCZALAM A BYLAM BLISKA.

Gość gość
czyli rób jak ci mówie w łape raz a porządnie (p.s myśle że jakiej 1500 zł wystarczy) to powodzenia

Gość gość
Ale jak to zrobic. Przeciez jest wielu egzaminatorow. Do kogo mam pojsc. Jestem z Gdanska. Boze ja juz ze 3 tysiace wydalam no bo mialam az 28 h dodatkowych.

Gość Sorry nie chcemy
Całe szczęście, że egzaminator Cię oblał, mogłabyś przecież kogoś zabić. Skoro miałaś tyle dodatkowych jazd i jeszcze nie potrafisz jeździć, to chyba nie nadajesz się na kierowcę.

Gość gość
jejku przykro mi ale pieniędzy chyba nie odzyskasz ,no trudno lepiej puźno niż wcale szkoda że teraz dopiero weszłaś trzabobyło od razu tu wejść bym ci pomogła no jak będziesz teraz miała egzamin i zostaniesz sam na sam z egzaminatorem to podchodzisz grzecznie z kopertom uśmiechaz sie łądnie imóisz że tutaj taki drobny upominek od ciebie że ty już nie masz siły do tych egzaminów ( a wierz mi że jest abrdzo trudno teraz zdać zresztom sama już o tym sie przekonałas), a że na prawku ci strasznie zależy i że amsz nadzieje że rozumie cie i wie o co chodzi że potrzebujesz dokumentu i żęby ci zaliczył ten egzamin ladnie sie usmiechnij załóż bluzk z dekoldem (na facetów to działa ) na 100%

Gość gość
Prisze Was nie dolujcie mnie. Ja juz jezdze bardzo swiadomie. Niestety mimo ze widzialam znak ze jestem na drodze podpirzadkowanej i musze przepuscic auta z lewej i z prawej to mimo ze sie rozjerzalam czy hest puste to strasznie szybko nadjechalo auto zza zakretu i wraz z egzaminatorem nacisnelam na hamulec. Niestety oblane. Bylam bliska placzu ale na szczescie sie az tak nie upokorzylam.

Gość gość
Dziekuj***ardzo za pomoc. Musze to przemyslec, bo mimo wszystko boje sie ze ob wezwie policje albo cos. Ale chyba nie ma innej rady.

Gość gość
nie bój sie dodaj że chciałabyś aby to zostało między wami czy coś i zapytaj sie keidy będziesz mogłą zgłosić sie po odbiór dokumentów ;):) powiedz mu że łądne ma ubranie albo coś staraj sie byc miła

Gość gość
jejku jak masz więcej to daj nawet 2000 zł nie bój sie żadnego sądu innego wyjścia nie ma trzeba dać w ąłpe raz a porządnie każdy tak robi :)

Gość gość
Staszekcnie wyzywaj mnie. Wcale nie jestem idiotka. To ze potrzebuje wiecej godzin to tylko swiadczy ze sie przykladam i walcze mimo wad. Tak powiedzial moj chlopak ktory dzielnie mi kibicowal podczas egzaminu. Usciskal mnie potem i wytkumaczyl ze mam sie nie martwic. A on akurat zna sie na jezdzie wiec by mnie nie chwalil jakbym zle jezdzila!!!

Gość gość
Mam nadzieje, że tego nie zrobisz, bo dopiero może być nieprzyjemnie. Egzamin wcale nie jest taki trudny do zdania - nie demonizujcie tego. Wiem, że łątwo się mówi, jak się zdało, ale bez przesady, tak obiektywnie, są znacznie trudniejsze rzeczy niż prowadzenie auta. Wszystko się sprowadza do opanowania stresu.

Gość gość
Jestem w stanie zaplacic nawet i 3000zl ale boje sie ze wezwie policje. Tam jest wielu egzaminatorow. Kilku kursantow robi jednoczesnie pas ruchu! Troche sie denerwuje, przeciez to karalne. Ale skoro Ty tez tak zrobilas to przenysle. Niemniej dziekuje

Gość gość
Wiesz co nie sluchaj debili zebys dala koperte itp. Zdawaj az zdasz nie ma innego wyjscia. najgorsze co moglabys teraz zrobic to zrezygnowac. Zdaj do oporu! Ja zdalam za pierwszym razem praktyke ale powiem ci ze moj instruktor darl sie na mnie i duzo wymagal dobrze uczyl. Moze zmien szkole. Uczylam sie tez parkowania i ruszania na wzniesieniu na aucie ojca.

Gość gość
co to za imbecyl sie tu wypowiada, jaka koperta? P********ilo cie juz do reszty, za sama probe wreczenia koperty dziewczyna przej***e sobie jeszcze bardziej i wtedy juz nigdy nie zda. Pomijajac fakt, ze wszedzie sa kamery i wszystko jest nagrywane, chyba p******* ci sie cos z latami 90. Nie daj boze poslucha dziewczyna takiego przyglupa i dopiero sobie narobi

Gość gość
Nieprawda. Moj chlopak jest ze mna szczery. Uwaza ze jestem dobrym kierowca. Sam, z wlasnej woli siedzial tam ze mna a jak wrocilam to mnie usciskal i powiedzial, ze to zbieg okolicznosci ze nie zdalam. Powtarzam, on sie zna na prowadzeniu auta. Jesr super kierowca, zdal za pierwszym razem wiec jest w stanie ocenic moja jazde. Poza tym ja nie jestem obrazalska i potrafie przyjmowac konstruktywna krytyke!

Gość gość
jejku zrobisz jak hcesz ja osobiscie tdak nie zrobilam bo e mam prawa jazdy ale z jednego powodu bo ja cięzkom noge mam jak w depne to koniec nie wychamuje a tych fotoradarow nastawiene teraz jak nasrane bym tylko na mandaty z********ala nic więcej a jak ty sie uparłaś to innego wyjscia nie masz lrpij dac w lape raz i prozadnie niz placic 10 i gowno nie?

Gość gość
Nie probuj przekupywac egzaminatora bo moze pomysli ze jestes podsdtawiona i dopiero bedziesz miala gnoj! Juz nigdy nie bedziesz mogla zrobic prawka. Nie sluchaj takich rad.

Gość gość
hej hej prosze mnie tu nie obrazac dziewczna dobrze zrobi jak mnie poslucha ejszcze mi pdoziekuje i ebdzie smigac jakąś bemką za zaosczędzoną kase którą odłożyla na egzaminy a wy bedzieceis ei kuc do egazminow kase palcic i gowno ;)