Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RóżaAnna

Niepokoi mnie to,co mnie podnieca...

Polecane posty

Gość RóżaAnna

Witajcie,mam problem,z którym nie wiem do kogo mam się zwrócić.Mam 20 lat a od 2 partnera.Ciężko mi się przy nim podniecić ponieważ różnimy się upodobaniami.Jego są jak najbardziej naturalne,podnieca go mój całokształt,lubi delikatnie i nieco ostrzej a dla mnie "nieco"to za mało.Wstydzę się tego,ale mnie pobudza BDSM,spanking w bardzo ostrej formie.Czuję się przez to zboczona i inna.Zwykły seks mnie już nie zaspokaja a zrealizowanie moich fantazjii nie wchodzi w grę,on nawet o nich nie wie.Druga sprawa:w sensie seksualnym bardziej podniecają mnie kobiety.W pracy(jestem modelką)nie mogę oderwać oczu od rozebranych koleżanek.Nie wiem co robić,czy można zmienić swoje upodobania?Proszę o pomoc:(

Gość gość
Od 2 lat masz faceta, a on nie zna Twoich fantazji i oczekiwań? Dziwny tworzycie "związek" w takim razie... i jak w czymś takim ma być dobrze?

Gość RóżaAnna
Wstydzę się mu powiedzieć.Kiedyś spytałam go,co sądzi na ten temat.Powiedział że obleśne, niesmaczne i nie rozumie takich dewiacji.Tym bardziej mu się nie przyznam...

Gość gość
FE JESTEŚ OBLEŚNA

Gość gość
jeśli chodzi o BDSM to możemy się dogadać bo też lubię. Nie zmuszaj faceta do tego jak nie chce znajdź takiego co chce. Ale najlepiej jak znajdziesz sobie dominę czy po prostu koleżankę lubiącą BDSM. Realizuj to co Cie pociąga czyli kobiety i BDSM

Gość radoslaw
Dominacja bdsm fetysz ....ja mialem odwrotnie moja kobieta nie lubiala ja uwielbiam i caly czas szukam kobiety ktora bedzie dzielila ze.mna ta fascynacje:-)

Gość gość
a ja mam autorko jeszcze gorzej..... podnieca mnie coś takiego jak gb powiązany razem z bdsm czyli brutalny.... ale przecież nie powiem o tym mojemu partnerowi..... czyli chyba nigdy nie zrealizuję moich fantazji...

Gość gość
W takim razie czy jest sens być z kimś takim? Chyba pora rozejrzeć się za kimś komu Twoje potrzeby nie będą wydawać się obleśne. Zboczona to raczej nie jesteś... po prostu wolisz ostrzejszy seks i potrzebujesz silniejszych bodźców, upodobań raczej nie da się zmienić, co najwyżej możesz postarać się je wyciszyć, ale na dłuższą metę nic to nie da.

Gość radoslaw
a czy ktoras z pan chciala by o tym porozmawiac ??? bardzo ciezko jest znalezdz odpowiedniego partnera z takimmi upodobaniami:-(

Gość RóżaAnna
Właśnie,jak mówi Radoslaw bardzo ciężko kogoś takiego znaleźć.A nie chcę przekreślać wspaniałego związku przez moje wypacze nie,w końcu nie o sam seks w nim chodzi.

Gość gość
to może dla tych co nie mogą ze swoimi partnerami zorganizujemy Gang Bang w klimacie BDSM? Jest grupa kobiet i mężczyzn zainteresowana tą tematyką nie mogąca tego dzielić z partnerami to się zorganizujmy

Gość gość
Może twój mąż o tych dewiacjach powiedział tak an wyrost, bo spodziewał się, że jakby był jakoś nastawiony na tak, to kobieta zaraz go zjedzie, że zboczony. Porozmawiaj z nim o tym jeszcze raz, delikatnie się przyznaj o czym marzysz, nie koniecznie o całokształcie, ale o tym że w jakiś sposób cię to fascynuje.

Gość gość
Tylko czy to jest rozwiązanie?Jestem tak bardzo rozdarta jak chyba nigdy.Po orgazmie ochota na to przechodzi,aż do następnego podniecenia.I nie byłoby żadnego problemu,gdyby nie "te chwile".Ktoś miał coś podobnego?

Gość gość
Ja też bym spróbował o tym pogadać i spróbowałbym delikatnie przemycić elementy BDSM do waszych zabaw... oczywiście zacząłbym od delikatniejszych form... wiązanie, klapsy i tak pomalutku zmierzałbym do celu ;)

Gość radoslaw
ja jestem za zorganizowanoem tego czegos :-)

Gość gość
W trakcie podniecenia człowiek przestaje myśleć i zaczyna kierować się instynktami, w tym właśnie momencie można dostrzec jaki ktoś jest naprawdę... po orgazmie emocje opadają i znów zaczyna się udawać kogoś innego.

Gość radoslaw
ja tez mam podobnie po nocach spac noe moge unoszac sie w fantazjach by poznac jakas dominujaca pania:-)

Gość RóżaAnna
Dziękuję wam,więc spróbuję delikatnie o tym porozmawiać.Mam tylko nadzieję,że mnie nie wyśmieje i nie ucieknie byle dalej ode mnie :(

Gość gość
Najlepiej znajdź sobie jakąś dominującą koleżankę. Nie ma co się oszukiwać.

Gość gość
Dlaczego miałby Cię wyśmiać i uciec? Jeśli to zrobi, to znaczy że nie jesteście sobie pisani i kiedyś i tak by się to rozpadło. On też może mieć ochotę na ostrzejsze zabawy, tylko może bać się o tym mówić, żeby nie zostać uznanym za zboczonego... albo nie chce takim działaniem sprawić Ci przykrości, nie chce żebyś pomyślała że Cię nie szanuje, itp... Rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa tylko szczera, to podstawa udanego związku.

Gość gość
idź na spontan w czasie seksu zasugeruj mu klapsy i patrz na jego reakcję , nie gadaj z nim o tym na razie po co o tym opowiadać, analizować nie otwieraj się od razu nie opowiadaj o wszystkich swoich fetyszach. Powoli to że on czegoś nie robił z tobą nie znaczy że mu to nie będzie odpowiadać. Pewnie wysoka jesteś wiec to jest częste że kręci cię ostrzejsza dominacja :) wszystkie moje wysokie koleżanki tak mają

Gość gość
wpiszcie sobie w google eroticspanking blog to wyskoczy wam taka fajna stronka o spankingu itd Bardzo fajny blog napisany przez dziewczynę którą też kręcą takie tematy. Polecam zacząć od najstarszych wpisów. Ona prowadzi też takie forum wiec jak chcecie pogadać, popoznawać ludzii z tych klimatów to polecam. Dla redakcji : to nie jest k***a spam