Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość this is how we rock it

nie mam powodzenia u facetów

Polecane posty

nikomu się nie podobam, dosłownie :o w ciągu całego życia zainteresowało się mną 3. i każdy niższy ode mnie o pół głowy, zaniedbany... jednym słowem byli odpychający. co może być powodem?? bo ja nie jestem zapuszczona, jestem szczupła, umiem się malować, dbam o fryzurę... jestem trochę nieśmiała to fakt, ale do moich koleżanek faceci sami zagadują, a na mnie nawet nie spojrzą. albo poproszą o numer do kumpeli.

Gość gość
Wrzuć zdjecie, poradze Ci co jeszcze możesz zmienic. Sama bylam kiedys szarą myszą, zmienilam sie i kolezanki mnie znienawidzily bo nie bylam niewidzialna :) mialm duze powodzenie. Potem mniejsze, bo troche przytylam, a ja mam drobna figure i nawet jak troche przytyje to nieestetycznie to wyglada. Ale do lata znow bede lacha :-)

wrzuciłam na inny portal i w sumie mało rad dostałam, bo dziewczyny uznały że taka ładna jestem :D (nie żebym się chwaliła :P)

Gość gość
Przynemniej ktos sie Toba zaionteresował no chyba ze byli nie trzeźwi .

Gość Sztefannnnn
"bo dziewczyny uznały że taka ładna jestem " xx To poszukaj sobie chłopaka wśród dziewczyn.

Gość gość
smialo wrzucaj tutaj, powiemy Ci co jest nie tak i nad czym mozesz popracowac. tu jest wiecej ludzi

byli trzeźwi, ale naprawdę ich wygląd (i zachowanie w sumie też) był poniżej wszelkiego poziomu. Nie mam kosmicznych wymagań, chciałabym żeby facet przynajmniej się mył...

Gość gość
nie przejmuj się tym może zacznij traktować facetów jak kumpli to wtedy bardziej sie tobą zainteresują

"To poszukaj sobie chłopaka wśród dziewczyn." Przezabawne. Portal dla kobiet więc kobiety mi odpowiedziały, tak? Zresztą nie prosiłam je o ocenę wyglądu tylko o radę w sprawie metamorfozy.

Gość gość
DORADZIMY ci chetnie daj fotke, nie znamy ci i tak, moze dobry perfum i wody i myldla troszke,nie wiemy serio daj fotke

Gość ghhggh
według mnie jesteś pasztetem

Gość gość
daj fotę a dostaniesz bardzo rzeczową opinię. skoro robiłaś to już wcześniej to bez trudu możesz to ponowić, prawda?

Gość gość
Czyli desperaci cóz na mnie jak ktos zwroci uwahe to jest pijany a tak to wszyscy patrza sie na mnie jak na potwora , więc czym Ty sie martwisz ? Kazda potwora znadzie swojego amatora .

jednak kafeteria to nie jest zbyt poważne forum i zaraz moje zdjęcie krążyłoby po sieci na portalach erotycznych... (tzn nie żebym była jakaś śliczna ale różne trolle tu siedzą)

Gość gość
Nie krążyłoby. A zreszta na samym fejsie jak wrzucasz foto to ktoś z tym robi co chce

Gość gość
Ile masz lat ?

nie mam zdjęć na fejsie ;) mam prawie 20

Gość gość
mozesz podac gg?

nie mam gg :p

Gość gość
Ja jestem rok starsza i mam gorzej od Ciebie ja czasami słysze przyklre teksty na ulica , poza tym ludzie sie ode mnie odsuwaja albo nic nie mówia tylko patrza jak na potwora lub sie ironicznie usmiechaja wiem ze to dlatego ze jestem paskudna , i nawet jak ładnie sie ubiore to dalej tak jest .A ci co na mnie "zwracali uwage czy mnie podrywali" To za pewne robili to na pokaz i dla żartów , no troche było tych zartoewnisiów i jakos nie narzekam , wiele razy usłyszalam od rówiesników przykre slowa .I co mam powiedziec ? Na swiecie sa ludzie ładni przecietni i brzydcy ja jestem skrajnie brzydka , a Ty za pewne przecietna wiec nie jest tak xle .

Gość gość
ile masz wzr/wagi,jak sie ubierasz?

No ja wiem że mogło być gorzej ale i tak jest mi przykro że jest jak jest... Mam 175 cm i ważę ok 56-58 (nie mam teraz wagi) ubieram się zwyczajnie - rurki, do tego jakiś sweter lub żakiet

Gość gość
duze masz wymaganai co do wygladu faceta? moze sprawiasz takei wrazenie niedostepnej,wynioslej?

chciałabym tylko żeby nie był ode mnie niższy i żeby był zadbany... a co do tego drugiego to nie wiem, możliwe, ale też nie chcę mi się wierzyć że zniechęcałoby to dosłownie każdego

Gość gość
to nie wiem