Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Motoryzacja! Szukam porady..

Polecane posty

Gość gość

Witam. Szukam porady na temat dobrego samochodu..ponieważ chce kupić jeszcze przed wakacjami, ale nie jestem zdecydowana jaki konkretnie. Auto najprawdopodobniej kupię używane sprowadzane z Niemiec..(koszt do 20 tys.) i w miarę świeży rocznik.Konkretne marki jakie mnie interesują to VW i Audi. Auto ma nie zbyt wiele palić, z dobrym silnikiem i najlepiej w sedanie..Proszę o szczegółowe i konkretne propozycje ;-)

Gość gość
Za te kasę to nie poszalejesz

Nie wiem czy to przypadek czy też nie, ale w życiu jeszcze nie miałam styczności z Audi, które by się nie psuło. Elektronika w tych samochodach pada jak kaczki na polowaniu.

Gość gość
może i nie poszaleje, bo nie jestem milionerką ale zawsze można coś jeszcze znaleźć..

Gość gość
Lepiej kup krajowy jeśli nie chcesz kolejnych 20 tyś wpakować w naprawy. :classic_cool:

Gość gość
Vw lepiej omijaj z daleka to najgorsza marka silniki FSI , TSI są najgorszymi produkowanymi na swiecie.. Niektóre nie wytrzymują przebiegu 100 tys zł.

Gość gość
100 tys km miało być

chcesz diesel czy benzyne? BMW mają dobre silniki i się nie psują, spalanie np. e46 2.0 to około 8-9 litrów a czy to dla Ciebie już jest dużo to nie mi oceniać bo sama mam samochód, który ma silnik pięciolitrowy :P