Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Motherintercifiaction

Co bym musiała zrobić żeby Was zainteresować

Polecane posty

Dajmy na to, że chcę założyć bloga (bo jeszcze nie założyłam). Czy (zakładając że mam jakieś pomysły, talent do pisania i do zdjęć) zainteresowałaby Was kompilacja tematyki: - ciuchy dla grubej baby (znaczy się mnie) - jak nie straszyć w rozmiarze 46 - co zrobić żeby było lepiej (samorozwój, szukanie nowej pracy - wszystko z poradami) - jak się odchudzam - przepisy kulinarne? Czy "aaaleee nudaaa" ;-)

Gość gość
Co zrobić żeby byłlo lepiej - zawsze się przyda co do odchudzania - książka Życie bez pieczywa - polecam bardzo, i to działa, bo mój brat dużo schudł

Plus, powiedzmy, do ściągnięcia bezpłatne poradniki, szablony graficzne albo porady jak zrobić biżuterię? Hę?

Ja jestem na diecie niskowęglowej - też ograniczam mąkę i pieczywo. Jest kilka fajnych diet, dobrze wpływających na zdrowie ;-)

Powiedzcie może czy nie za dużo tego naraz :) Bo jeszcze interesuję się ziołolecznictwem i naturalnymi sposobami poprawy urody i mogłabym się podzielić...

Gość gość
Albo jak zrobić kupe, żeby nie zarwać i nie zapchać kibla.

Stojący jest bardziej wytrzymały niż podtynkowy i spuszczaj po kawałku i nie pchaj tyle papieru... ;-)