Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wzzoraj czytalam na onecie artykul dot tuska

Polecane posty

Gość gość

Tzn tego ze pola nie odda i ze chce dalej rzadzic Polska, a ktos w komentarzu napisal: gostek zamiast do wiezienia to na stolek sie gramoli. Rozsmieszylo mnie to. Sama prawda.

Gość gość
za co do więzienia?

Gość CLAUDIUSH
270 miliardów zapiertolił z OFE i jeszcze sie głupawo pytasz:(

Gość gość
Rozśmieszyło mnie to ale nie wiem dlaczego.

Gość gość
Zabezpieczył pieniądze ludzi przed jeszcze większa stratą. Nie zabrał ich, nie sprzeniewierzył, nie ukradł. Nie ma za co do więzienia.

Gość gość
Następny fan OFE z wypranym mózgiem

Gość gość
Nie ukradl? Chyba mi nie chcesz powiedziec ze kaska zarabia az tyle na blogu ze stac ja na wypasiona fure, apartament itp a jeszcze niedawno podobno pracowala w butiku. Jego syn nie ma gorzej a on sam wozi sie za nasza kase helikopterami zreszta to co wymienilam to nic. Koles beszta janukowicza a sam nie jest lepszy. Wole juz kaczynskiego!

Gość gość
Wiem, że debile wolą Kaczyńskiego. Tak to już jest na tym świecie

Gość gość
Pan premier to mąż stanu.Caly czas mowi ; zrobimy, wdrozymy , mamy w planach , analizujemy , ,juz nie dlugo i tak od siedmiu lat .A najlepsze jest to ze PiS od siedmiu lat nie ma zadnego wplywu na rząd ale jest wszystkiemu winien .ha ha ha ha ha ha

Gość gość
Debile debilu wola tuska a argument? Bo ma ladniejszy krawat, bo ma zone i dzieci, bo ma aparycje. To sa gamonie wasze argumenty. Bez odbioru!

Gość gość
Jest wiele argumentów. Kaczor potrafił tylko rozdawać pieniądze żeby wygrać kolejne wybory bez myślenia o kolejne lata. Przyszedł kryzys na świecie to się okazuje, że jednak nie stać nas na obniżkę podatków taką jak Kaczor zaserwował. Ale oczywiście cięciu wydatków Kaczyński też jest przeciwny. Do tego wymyśla jakieś bzdurne pomysły tylu 500 zł (albo nawet 1000) na dziecko miesięcznie. Ciekawe gdzie on je znajdzie. Do tego jeszcze po Smoleńsku to już totalnie zbzikował.

Gość gość
ale w tusku rozumiem widzisz same zalety? Blagam nie pisz mi ze tak.

Gość gość
Pewnie ze debile wolą Tuska .Debile podatni na manipulacjie takich mediow jak Wyborcza czy TVN .dwa proste przyklady .1 wzrost -Kaczyński jest dokładnie tego samego wzrostu co Kwaśniewski a jak operatorzy TVN pokazują ? 2- "dziennikarz"TVN pytajac o cos np Oleksego czy Millera zwraca sie tak "panie premierze " zwracając sie do Kaczyńskiego mowi "panie prezesie "dwa proste przyklady ale tego jest wiecej .Dajcie sobą dalej manipulowac ale potem zastanowcie sie ze jesteście cholota do glosowani

Gość gość
A kto powiedział, że w Tusku widzę same zalety. Uważam go za mniejsze zło i tyle.

Gość gość
Popieram wypowiedz ze media manipuluja a ludzie lykaja wszystko. Lykaja bo to debile i moim zdaniem kaczynski to mniejsze zlo! A ty chlopcze niedlugo zostaniesz pucybutem tuska bo innej roboty dla ciebie nie bedzie oczywiscie po wczesniejszym pokazaniu tuskowi twojego komentarza.

Gość gość
Nie martw się o mnie. Finansowo bardzo dobrze stoję i to się raczej nie zmieni :)

Gość gość
Moi szpiedzy z Krakowa twierdzą, że cienko przędziesz mitomanie.:classic_cool:

Gość gość
Ocho juz nagonka na Kaczora .Skąd wezmie pieniądze ? A weźmie od gostkow z roznych stadionow narodowych i innych orlenow .Tusk podwyzszyl VAT i drastycznie spadly wplywy.Podwyzki wszystkiego to slosob rzadow Tuska i w konsekwencj daje to pusty budzet i dlugi.

Gość gość
Pewnie jakis polityk z rzadu tuska. Bo w Polsce tylko Tusk i jego ekipa stoja dobrze finansowo