Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka niezdecydowana

Ewa Chodakowska kto próbał jak wam sie widzi??

Polecane posty

Gość taka niezdecydowana

hej chciałą bym zacząć troche ćwiczyć zeby w lato łądniej wygladać nie to ze jestem jakas tlusta ale wolała bym sie poumiesniać i uformować czy cwiczyliscie jakie efekty bo nie wiem czy te na fanpage nie są modyfikowane na jakimś fotoszopie???

Gość gość
cwicz w domu na podlodze tak jak ja, jedz chrupki chlebek z twarogiem i papryka, jedz kiwi, i salate , po tyg. zauwazysz juz efekt serio, lepiej mi schodzi niz chodzilam na silownie,

Gość gość
miej swoj rozum dziewczyno cwicz sama cokolwioek, kazdy ruch to spalanie, przypomnij soebie cw na wf w szkole, machaj nogami krec biodrami,

Gość taka niezdecydowana
a jakie ćwiczenia stosujesz?? Ewy chodakowskiej ?? jak czesto jesz posiłki ?

Gość taka niezdecydowana
rozum mam ale rady można zaczerpnąć,skoro pol polski sie nia fascynuje...

Gość giga77
ja ogladałam pare filmików a nawet zaczełam cwiczyć z Ewą,troche ciężko nooo ale jak sie nic nie cwiczy a potem narzuci tempo to normalne =zadyszka.Powiem szczerze że działa,powoli powoli 5,10,15 minut na ile masz siły:) powodzenia

Gość taka niezdecydowana
giga a ktore z jej cwiczen robisz ??skalpel?? mega spalanie czy co??:) z gory dzieki aaaa i jaka diete do tego stosujesz??

Gość gość
Ja kocham Sklapel Ewy. U mniue efekty widac bylo po miesiacu :) Teraz mijaja 2 miesiace i jest jeszcze lepiej. Do lata sie wylaszcze :P

Gość gość
5,10,15 minut to za mało, tłuszcz zaczynasz spalać dopiero po 20 minutach.

Gość taka niezdecydowana
koleżanka od skalpelu jaką diete do tego stosujesz?? co ile cwiczysz??

Gość gość
chyba ci nie odpisza, wejdz na internet i zobacz, poprostu zwykle cw jak na fitnes intensywne ruchy w grupie

Gość giga77
nie robiłam jeszcze skalpera,,, wskakuje na spalanie ,uda i tak po kolei,,,z butelkami wody są fajne,poprostu co mi wpadnie pod ręke i tak lece, a dieta??? hm-szczerze nie stosuję zadnej,choć staram sie jeść duzo warzyw i owoców, teraz troszke mniej zjadam chleba ,,,, a i jeszcze soki i woda.(soki robione w domu).powiem ci ze cwicze ponad 2 tygodnie i spadło 1,5 kg. Nie naciskam strasznie ile moge to cwicze.Mysle ze mi pomagaja te cwiczenia:)

Gość gość
nie jedz masla ziemniakow i chleba

Gość gość
Celebrytka, nie trenerka ;) Jak ktoś całe życie siedział z tyłkiem na kanapie to może i na początek dobre... ale ja tam wolę ludzi mądrzejszych od tej sztucznej kobiety.

Gość taka niezdecydowana
odpisują dziewczynki odpisują:) aha zachęcająco brzmi:) ja bym chciała tak z 2 cm z ud po 2 z każdego hehe i z brzucha zrobić kaloryfer bo mam bojler hehe:) a może dieta dukana i cw Ewki??:)

Gość gosc numer 1
ja wolę Mel B ,proponuję 10 minutowy trening nóg,potem po miesiącu 10 minutowy trening pośladków i potem trening brzucha,no ja dasz radę to jeszcze miesiąc trening całego ciała ;p Nie musisz robić codziennie tych ćwiczeń,ale np.3,4 razy w tygodniu i na pewno będą efekty :) Chodakowska jest zbyt męcząca...

Gość giga77
napisałam ze zaczynałam od 5,10....minut- co mam paść na py...k!!! powoli! trzeba wyrobić trochę kondycji a potem sie brać za spalnie-ciekawe od ilu minut zaczynał gość tw, pewnie od 40minut:) smiechu warte

Gość gość
racja sztuczna, dziwny brzuch i biodra, wole siebie, mam swoje cw, jem malo i robie sie bardzo ladna

Gość taka niezdecydowana
za coś została mianowana tą celebrytka pewnie nie za leżenie na kanapie:)

Gość gość
Taaa. wszystkie celebrytki to takie zasłużone. Robi ludziom wodę z mózgu i trzepie kasiorę. A matoły wielbią panią ewę ;]

Gość gość
wazne zebys trzymala diete, ja dzis jadlam suchy chlebek wasa bez masla z twarozkiem rzodkiewka, jedz paryke bo spala kalorie, pije litr wzjadlam jeszcze dwa jabkla i dwa kiwi, salate z jogurtem naturalnym

Gość gość
gość robił od razu wszystkie serie. 4 razy dziennie...a koleżanka jak taka łądna to po co głos zawiera skoro nic pouczającego do powiedzenia nie ma my tu same" brzydkie "piszemy:) ja dziś cały skalpel ćwiczyłam po 2 tyg satysfakcja i zakwasy:) polecam

Gość gość
jutro zjem rybe z salata i jogurtem nat. bez ziemniakow i niczego, jogurt z platkami badz musli, jablko, kiwi, woda

Gość gość
Od ilu zaczynałem? Cały czas jestem aktywny fizycznie czyli od ok.15 lat :-)

Gość taka niezdecydowana
a co ma kiwi w sobie ,że takie polecne??tzn na co dziła??

Gość giga77
wkurza mnie tak anonimowość-przecież mozna sie podpisac,byle jak byle by było,moje pytanie brzmi do gosć?-czy to ja niby siedze załe życie na kanapie? bo sama nie wiem

Gość gość
bardzo dobrze przeczyszcza kiwi, zjedz przed snem i popij woda

Gość taka niezdecydowana
też jestem aktywna bo pracuje w przedszkolu z grupą 3 latków wiec nie siedzę.

Gość taka niezdecydowana
aha dziekuję za info o kiwi:)

Gość gość
Napisałam, że takie ćwiczenia są dobre dla kogoś kto jest nieaktywny fizycznie, sflaczał na kanapie. Dla człowieka aktywnego to kpina nie ćwiczenia :) Nie napisałam tego do konkretnej osoby, chciałam tylko zobrazować co myślę o tych ćwiczeniach. Jak mi przykro, że muszę to jeszcze tłumaczyć...