Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość geefra

Nie wiem co chcę robić w przyszłości. Co robić?

Polecane posty

Gość geefra

Witam! Jestem w 2 klasie liceum i nie wiem, gdzie udać się na studia. Wcześniej myślałam nad administracją, ale usłyszałam, że po niej pracy raczej nie dostanę. Długo zastanawiam się nad tym wszystkim i nie mam pojęcia. Jestem w klasie humanistycznej(wos, historia, polski - rozszerzone). Lubię sport, j. angielski i muzykę. Wiem, że na pewno nie nadawałabym się do pójścia na dziennikarstwo, prawo raczej też odpada - potrafię się uczyć, ale myślę, że mogłoby to być dla mnie zbyt monotonne. Poza tym zależy mi na ludziach i lubię im pomagać. Mam wrażenie jakby dla mnie nie było kierunku. Ostatnio dowiedziałam się, że istnieje coś takiego jak kryminologia, jednakże na miejsce przypada ok. 40 osób, studia mogłyby być ciekawe, ale nie wiem, jaka praca czekałaby na mnie po niej. Jeżeli coś mi się podoba, to zazwyczaj nie ma z tego zarobków, a prawdopodobnie jak każdy marzę o dobrej pracy. Co robić? Jakie kierunki w tych smutnych czasach opłaca się studiować? Czy to prawda, że uczelnie publiczne są lepsze niż prywatne? Dziękuję za odpowiedzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować