Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochanka Franka

Nie chce zeby Polska pomagala ukraincom !

Polecane posty

Gość gość
O.K Kochanka Franka but..what dogs have anythnig to DO with Ukraine????

Gość gość
a sama siedzisz za granicą, co za obłuda

Gość gość
No właśnie, też nie rozumiem o co chodzi. Porównuje psy ale to nijak ma się do tematu.Może za dużo % wypiła? :-)

Gość gość
nie wiem kto glupszy, ta ktora mysli ze zaszpanuje angielszczyzna i zaklada topik, ta ktorej cos nie wyszlo i w pyt niby po angielsku sama juz sobie odpowiedziala ( upss cos nie wyszlo ) czy jeszcze inna co chce udowodnic, ze zrozumiala owa dyskusje i komentuje ja po polsku

Gość gość
kto sie zesral czemu tu tak capi

Gość gość
naplet pokryty sluzem

Gość gość
22.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość nie wiem kto glupszy, ta ktora mysli ze zaszpanuje angielszczyzna i zaklada topik, ta ktorej cos nie wyszlo i w pyt niby po angielsku sama juz sobie odpowiedziala ( upss cos nie wyszlo ) czy jeszcze inna co chce udowodnic, ze zrozumiala owa dyskusje i komentuje ja po polsku ____________________________________________________________- Yyyy..o co Ci chodzi? Ja skomentowałampo Ang. Nie dla szpanu. Angielski jest mi bliższy od Polskiego, a że pytanie było zadane po Angielsku, to co? też źle? Zazdrościsz czy jak? Głupia to może jesteś Ty?

Gość gość
nie, glupia jestes ty a do tego jeszcze bardziej sie teraz osmieszylas z tym, ze ang jest ci blizszy niz polski hahah przeczytaj jeszcze raz to co napisalas jelopie

Gość gość
i nie mowie tu o literowce w "anything"ale o tym, ze twoje pytanie jest totalnie bez sensu, jezeli juz koniecznie chcesz uzyc pytania z anything to sie pyta if dogs have anything to do with.... albo poprostu what dogs have to do with ... hahaha kretynka

Gość gość
haha zaraz powie,że chodziło jej o "jakie psy mają coś wspólnego" :D

Gość gość
kretyni!!!!! przecież to jest jej stopka, ktora tak sie wbija jak zaklada sie temat, a nie żadne szpanowanie angielszczyzną, kurfa myślcie troche jełopy!

Gość gość
Po angielsku ma stopkę. Ja tez nie wiem, jak to jest. Skoro oni są ciezko ranni, koszt hospitaliacji to jakieś 100 lub wicej tysiecy (na pewno wiecej), a do onkologii kolejki, na tomografie i rezonnse kolejki, doa chorych na sm nie ma kasy, chetnie bym usłyszała wytłumaczenie polskich władz na ten temat.

Gość Krzysiek Kla89
Mnie też to w*****a niemiłosiernie. Do konca miesiaca zostalo mi 170zł w portfelu dziekuje ci p********y tusku za ten dobrobyt i zielona wyspe naprawde jest taka zielona ze wegetacja roslinna tej wiosny wybuchla nadwyraz bujnie. Place skladki zdrowotne a chodze leczyc sie prywatnie moja dziewczyna z dzieckiem to samo, to po ch*j ja place te skladki ? Place rowniez co miesiac podatek zus po to zeby ci na gorze mieli super a ja zebym wiecznie ***** za grosze. Jeszcze ta banda sobie wymyslila zeby pomagac najpierw Grecji a teraz k***a Ukrainie... Dobrze ze za rok wybory mam nadzieje ze ta partia pojdzie w p**du i juz nigdy nie bedziemy musieli sie z nia meczyc.

Dzisiaj, 22 lutego (08:08) "Rzeczpospolita": 3 mln chorych pozbawionych opieki Choroby rzadkie, wbrew swojej nazwie, występują w Polsce często. Cierpi na nie od 2 do 3 mln osób - wynika z danych Parlamentu Europejskiego, które przytacza "Rzeczpospolita". Chorzy m.in. na stwardnienie rozsiane, stwardnienie zanikowe boczne czy mukowiscydozę walczą nie tylko z chorobą, ale również z lekarzami, którzy nie potrafią ich zdiagnozować, brakiem dostępu do refundowanych leków czy informacji o tym, gdzie mogą się leczyć - czytamy w gazecie. Minister zdrowia zapowiada wdrożenie gotowego już narodowego planu leczenia chorób rzadkich. Jednak tłumaczy, że z powodu dużych kosztów, nie da się przyspieszyć realizacji tego planu.

Gość gość
Kochanka Franka to ty czy podszyw? bo po raz pierwszy napisałaś coś sensownego, nie poznaję :classic_cool: :) 🖐️

Gość gość
p.s a wy jesteście równie głupi,bo nie wiecie,że to po angielsku to jej stopka , tylko kafe tak nawala,że nie pokazuje tego :O domyślność nie boli :classic_cool:

Gość gość
Też uważam że nie powinniśmy pomagać ukraińcom, nie stać nas na to patrząc na kolejki w polskiech szpitalach. Niech przygarną ich Niemcy którzy tak kochają ukraińskich nacjonalistów albo Tusk, Sienkiewicz czy Sikorksi wezma ich na swoje utrzymanie - wtedy nie mam nic przeciwko.

Gość gość
Mam nadzieję, że Wy też będziecie kiedyś potrzebować pomocy i ktoś Wam powie to samo, co Wy mówicie o Ukraińcach.

Gość gość
gdy jej Polska potrzebowala to caly swiat sie na nas wypial ! zatem niech dzisiaj spierdaaalaja

Gość gość
Ukraińcy się na nas nie wypięli, co najwyżej Związek Radziecki. Jak oni mogli nam wtedy pomóc skoro nie mieli Niepodległości? Zostaliby rozstrzeleni gdyby nas poparli.

Gość gość
wszyscy sie na nas wypieli przyjaciele anglicy amerykanie i francuziki jedynie rząd mogl spiertalac do Rumunii w tamtych czasach wojny , tak to na nikogo nie mozna bylo liczyc a najlepiej by sie bylo z Niemcami i Rosją ułozyc silne mocarstwa z tradycją

Gość gość
to nie pomagaj a ja pomagam Ukraińcom moje pieniądze a wam nic do tego, wolno mi pomagać

Gość gość
a ja chcę żeby pomagała-i jestem z tegp dumna :)