Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada zaprosic na wesele chłopaka którego znam od tygodnia ?

Polecane posty

Gość gość

Poznalam go na jednym z portali randkowychi. Rozmawiajmy ze soba codziennie Powiedzial mi ze lubi tanczyc

Gość gość
*rozmawiamy

Gość gość
a co w tym smiesznego ?

A po co przejmować się opiniami innych? Tylko ludzie z kompleksami zamartwiają się co inni powiedzą. Zaproś go i bawcie się dobrze ;)

Gość gość
to może śmieszyć tylko wieśniaków z polaczkowa :D co za różnica gdzie się pozna daną osobę? jeśli poznam kogoś na imprezie, w bibliotece albo szkole to znaczy, że taka osoba będzie lepsza od tych poznanych w necie? :D

Gość gość
a jesli ktos -nie chodzi do klubów - w pracy sami faceci - nie studiuje lub na studiach tez sami faceci to niby gdzie ma poznac kobiete ?

Gość gość
niektórzy są nieśmiali i nie mają odwagi tak po prostu podejść i porozmawiać z nieznajomą dziewczyną, a w internecie jest o to znacznie łatwiej. poza tym w internecie masz większy wybór i możesz znaleźć taką która ci odpowiada

Widzisz już ktoś Ci na siłę wciskać próbuje że chłopak z portalu to obciach a robi to tylko dlatego by leczyć tym samym własne kompleksy, poczuje się przez chwilę lepiej jak komuś wygarnie nietakt. A prawda jest taka że to twoja sprawa kogo zapraszasz, nikomu nic do tego, jak facet będzie kulturalny to nikt o nim złego słowa nie powie.

Gość gość
tak k****, bo w "realu" nie mogłyby poznać takich facetów :D tylko ci z neta są źli

Gość gość
nie nazwałbym bawidamka męską c**ą :D

Trudno z wami wchodzić w dyskusję bo jedynym waszym argumentem jest agresja oraz chamstwo, autorka sama podejmie decyzję. Swoją drogą ciekawi mnie czyją poradę chętniej przyjmie? Na pewno nie wulgarnego chama.

Gość gość
a ja poznalam męża przez internet

Gość napiszę coś
znasz go od tygodnia - czy spotkaliście się już ? - poza tym ze lubi tańczyć co o nim wiesz ? - a może ( wybacz) nie będzie potrafił się zachować... głośno jadł, śmiał się albo milczał jak zaklęty i co niezbyt miłe ale może się zdarzyć jego zapach ( przepraszam ale zmysłu węchu nie oszukasz ...) po prostu będzie nie do zniesienia po prostu feromony nie te chcesz ryzykuj

Gość a mi szkoda
kurczę, co za dziwni ludzie Ci odpisują - z jakimiś mega kompleksami, zahamowaniami, itd; przecież to TYLKO wesele; impreza, na której będziesz wśród ludzi, znajomych, itd; nawet, jeśli koleś okazałby się niebezpiecznym psychopatą, to najwyżej go pogonisz - i tyle;) mi tam kilka razy zdarzało się pójść na wesele z kimś na zasadzie niemalże "randki w ciemno" :) to jest akurat impreza tego typu, że jak się kogoś ze sobą nie przytarga, to raczej trudno się dobrze bawić - jak wszyscy są zapraszani z osobami towarzyszącymi, to raczej na miejscu trudno znaleźć partnera do tańca;) wiele znajomości się rozkręca właśnie przez wspólne wyjście na jakąś imprezę :) ja bym Ci tylko radziła wcześniej się z nim spotkać; tzn. najpierw się z nim spotkaj, pogadajcie chwilę, zobacz, jak się z nim czujesz w realu - bo jak najpierw mu powiesz o tym weselu, a potem się spotkacie i się okaże, że jakoś jednak nie masz ochoty z nim iść na tę imprezę - to będzie Ci niezręcznie, trudno to odkręcić;) obczaj gościa na żywo i spokojnie, na luzie go sobie zaproś :) i nie bierz na poważnie tych sztywniaków powyżej ;) to TYLKO wyjście na wesele, a nie Bóg wie jakie zobowiązanie czy co;)

Gość gość
Ja poznałam męża na kafeterii i jest nam razem bardzo dobrze. Nigdy nie spotkałam cudowniejszego faceta :)

Gość a mi szkoda
a co do tego internetowego "byleco" - za moich, dawnych czasów; tj. jakieś 15 - 20 lat temu, jak jeszcze Internetu za bardzo nie było;) a już portali randkowych to chyba na pewno ;) - często ludzie szukali sobie partnera np. na studniówkę - za pośrednictwem radia, jakichś ogłoszeń, itd; pamiętacie taką opcję "sylwester z radia"? w lokalnych programach radiowych ludzie się ogłaszali, że np. urządzają sylwestra i zapraszają 3 dziewczyny, albo 5 chłopaków; różnie się takie imprezy układały - czasem fajnie, czasem śmiesznie, czasem ktoś kogoś w balona zrobił nie przyszedł... :) no, ale ta żyłka emocji, niepewności, oczekiwania... fajne to było :) teraz jest Internet, no i w takich celach - np. znaleźć sobie osobę towarzyszącą na wesele, itd. - moim zdaniem: jak najbardziej przydatny;) tylko potrzeba trochę luzu, dystansu... że jak nawet koleś się okaże jakimś bucem - to nie jest koniec świata :D

Gość matka polka 22 lata
jeśli szukacie męża to tylko z kafeterii! to gwarancja udanego małżeństwa i pożycia :classic_cool:

Gość gość
no tylko dac ogłoszenie do radia ze szuka sie partnera to straszny obciach :D w internecie to mniejszy wstyd :)