Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zamulaszczy dzis dzien.... u was tez tak smetnie,ponuro i mglisto? dziecko chce

Polecane posty

Gość gość

Rano po 8 ledwo zwlokl sie z lozka, cos tam pociamkal sniadania,chwile sie pobawil i zazyczyl sobie,ze chce do lozka,do misia. Poprzytulal sie i poszedl znow spac. Zeby chory nie byl:( ale sama mam ochote sie walnac i spac. A jak jest u was? Tryskacie energia, wy i wasze dzieci?

Gość gość
Zapomnialam dodac,ze ma rok i od dawna spi tylko raz dziennie,kolo 12-13 nawet jak wstanie przed 7.

Gość gość
u nas od7 słonce wali przez oknoo. az szkoda spac, a lubie..

Gość autorkaaaa
To tylko moge wam pozazdroscic:P u nas dopiero troche mgla zeszla. Wczoraj bylo tak pieknie,wiosennie. A dzis na razie nici ze spaceru,bo zawsze o tej porze wychodzimy. Moze do poludnia sie rozpogodzi i bedzie przyjemniej spacerowac:)

U mnie rano było słońce, teraz są tylko chmury.. szaro, buro i ponuro..

Gość gość
U mnie piękne slonko, rano byly chmury ale gdzieś przepadly :) dopijam kawe i idziemy na podwórko.

Gość gość
U nas iście wiosenna pogoda- 12 stopni i słońce. Aż żyć się chce :)

Gość gość
u mnie słonko i 15 stopni na plusie, zaraz śmigam na spacer :)

Gość gość
W Jeleniej Górze słońce i zero chmur trawa zielona, zakwitły krokusy i przebisniegi :D widać jak się na szczycie Śnieżki śnieg skrzy w słonku :D

Gość gość
Chybaa sie przeprowadze w wasze rejony... u mnie ledwo 1 stopien na plusie:( ja chce wiosny!!! A moj spioch dalej spi.

Gość gość
u nas to samo - Lodz - rano piekne slonce a teraz jakas mgla i pochmurno, corka nie chciala wstawac z lozka az ja ojciec musial poganiac (ma niecale 2 latka i zwykle ma full energii tuz po obudzeniu)...taki dzien, ale grunt ze wiosna idzie :)

Gość gość
No wlasnie ja tez sie zdziwilam,maly zawsze szalony,biega od rana,wszedzie go pelno,glosno. A dzis wstac nie chcial,ukladal sie do spania od razu po przebudzeniu. Zeby go glod nie obudzil to pewnie by spal dalej. Nawet jak go wzielam na rece to sie wyrywal do lozka. Chyba z pol godziny wstawal.