Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie dogaduje sie z mezem mamy roczne dziecko i jestem w ciazy 2 miesiac

Polecane posty

Gość gość

mam dość ciągłych awantur kłótni tego jak mnie traktuje ciagle przeklina jest chamski nie słucha gdy go o coś proszę w sumie przy dziecku mało mi pomaga on pracuje od 9 do 18 jest coraz gorzej nie szanuje mnie liczy sie tylko laptop i samochod a ta druga ciąża to raz w miesiącu poszliśmy do łóżka i akurat bah..mieszkam u jego rodziców i mam ochote wyprowadzic sie do mamy...

Gość gość
proponuję zrobić sobie kolejne dziecko jak tylko urodzisz

Gość gość
SKORO TAKI ZLY PO CO LAZLAS Z NIM DO LOZKA

Gość gość
Wyprowadz się do mamy. jak masz możliwośc nie zastanawiala bym się. Ja byłam w podobnej sytuacji w ciążę tez zaszlam,ale usunelam ja. Nie chce mieć dziecka drugiego z nim. Stało się,trudno. Ale pozbieralam się już,mieszkam teraz q swoim rodzinnym domu i jest ok. Ten teraz po kilku tygodniach ocknął się i prosi o powrót. Za późno.

Gość gość
masz go dość,awantur itd a robicie dziecko jedno za drugim ? madre,patologia kolejna

Gość gość
A ile macie lat?

Gość gość
a Ty pracujesz ? on pracuje całymi dniami, zarabia na was, pieniądze nie rosną na drzewach, może tego nie wiesz ?

Gość Emi93
ale czemu od razu takie bulwersy? każdy jest tylko człowiekiem i ma jakieś tam potrzeby, które musi zaspokoić, a że akurat wpadli, niestety, stało się.. myślę, że powinnaś spróbować z nim najpierw jakoś pogadać, powiedzieć mu, co Cię boli i co chcesz zrobić. Może wtedy uda mu się ocknąć i dotrze do niego, że przez swoje głupie zachowanie może stracić rodzinę.. Może przywykł do obecnego stanu rzeczy i nie potrafi Cię docenić.. Często jest tak, że doceniamy kogoś lub coś, dopiero po stracie. Jeżeli to nie pomoże, a wiesz, że jesteś w stanie poradzić sobie bez niego, to może zróbcie jakąś przerwę, zobaczysz jak to na niego podziała...