Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poznalam mezczyzne o 30lat starszego przez internet

Polecane posty

Gość gość

Poznalismy sie na czytelniczym forum. Ja mam 22lata on 51. Romawiamy tak od pol roku. Jest ibteligentny i lubie z nim rozmawiac. Piszemy godzinami. Dzieli nas 300 km. Jest zonaty ma piatke wspanialych wnuczat.wysylal mi nawet zdjecia swoich dzieci. Dzielimy sie radosciami i troskami dnia codziennego. Ostatnio jednak cos sie zmienilo.zawsze mowil ze mu dobrze ze mna ale ostatnio zaczelismy rozmawiac o seksie.kiedys wyslalam mu jakues kolejne swoje zdjecia i to byla iskra zapalna. Przestalismy udawac ze nie pragniemy siebie. Podnieca mnie. Z kazdym zdaniem trafia w mpje fantazje ale jest przy tym czuly i delikatny. Wiem ze zle robie. Ale powiedzial bym sie nie obwiniala i nie walczyla z tym..ja jestem dziewica i nawet sie nigdy nie masturbowalam ale on obudzil we mnie porzadanie. Zalewa mnie fala goraca. Fantazjujemy o sobie a on dochodzi gdy piszemy. Ja robie sie cala mokra.nie wiem co robic. To jest silniejsze ode mnie. On chcialby bysmy kuedys zrobili to naprawde.

Gość semjaa
co za problem? spotkaj sie z nim i zrób to skoro tak bardzo chcesz..

Gość gość
Nigdy nie zdradzil zony. Jest jego jedyna kobieta. I wierze mu bo to taki typ daceta. Ale powiedzial ze odkad mnie poznal jestem dla niego cala radoscia. Wyznal mi milosc.mam straszne wyrzuty sumienia. Walcze jak moge ale to trudne. Nie mowie mu jak bardzo go pozadam. Ale on to mowi. Fantazjuje o seksie ze mna. To jest cudowne.

Gość gość
To już do wyra !

Gość gość
Problem w tym ze wiem ze to amoralne. A jednoczesnie tak mi z tym dobrze....

Gość gość
myślisz że facet traci czas tylko na ciebie? skoro mu tak dobrze idzie to pewnie takich panienek ma kilka albo i więcej kondolencje dla jego dobrej zapracowanej żony z którą co wieczór kladzie sie spać i która całuje go na dobranoc, myślisz że w jego wieku ludzie nie wspólżyją, bawi sie w internecie z naiwnymi panienkami a potem kocha się ze swoją żoną

Gość gość
znajdx lepiej młodszego- takiego co dobrze rokuje a nie takiego starego dziada, co to może dostać zawału na widok panienki

Gość gość
Jak chcesz starszego to znajdź sobie np 28 latka albo nawet 30 parolatka.Ale 51 latek to porażka.

Gość gość
Wiem ze kocha sie ze swoja zona. To naturalne i mowi mi o tym. Mowi tez ze wtedy mysli o mnie i jeszcze nigdy nie mogl tyle razy pod rzad co teraz. To jest porzadny facet wiem ze ma tak tylko ze mna i dla nas obojga to nowosc. Przez pol roku pisalismy bez podtekstow erotycznych a tez mielismy o czym rozmawiac kazdego dnia. Co ja poradze ze on mnie tak rozpala? Ze ppwoduje zemam wypieki na twarzy?

Gość gość
Dziewczyno, co Ty wyprawiasz? Rozwalasz malzenstwo, ja nie twiedze ze on jest bez winy, ale po co w to brniesz? Zupelnie nie rozumiem. Wylej sobie kubel zimnej wody na glowe jak cie najdzie ochota, nie wstyd Ci?

Gość gość
I jeszcze jedno, napewno nie jest porzadny skoro z Toba pisze, lepiej niech sie wnukami zajmie.

Gość gość
Ach, może to mój mąż?! Masz go ode mnie w prezencie, za darmo, wałkoń jeden. Ciągle ogląda panienki z plaży na teneryfie, zbok jeden, rozebrane...Dbaj o niego, bo nie potrafi nawet herbaty ugotować, śmierdzące skarpetki i majty rzuca gdzie popadnie, nigdy się nie nauczył dbać o uzębienie. Ma 30 kilo nadwagi. Kanapowiec jeden. Zabieraj go, płakać nie bedę.

Gość gość
Dajcie spokoj.I tak zaden argument do Niej nie dotrze.On powiedzial to i tamto,koniec kropka,to jest swiete.Musi popelnic pare wlasnych bledow,by dojrzec.A pan dziadek nie wyrupota Jej,to znajdzie kolejna.Los dziadkowej jest przesadzony.

Gość gość
idiotka !! przez jakies braki doswiadczenia w seksie z dziadkiem chce rozwalac malzentwo z takim stazem ,slepa jestes , ze jemu dobrze z zona, kocha ją , uprawiają sex a Ty nakrecasz go swoimi fantazjami erotycznymi.Z gory jest pewne , ze tylko chcesz sie zabawic , wiec znajdz sobie mlodszego i wolnego

Gość gość
co Ty k***a p********z?dziadek kocha,dobrze mu z zona,a mloda to roz******la?a dziadek ubezwlasnowolniony,czy jak?kto tu z racji wieku powinien byc madrzejszy?z milosci do zony wali gruche przed kompem?

Gość gość
Może to trynio już grasuje po wyjściu na wolność,wiek się zgadza.

Gość gość
jak to trynio,to jej tak wszystkie otwory wyhebluje,ze na intensywnej skonczy huehue

Gość gość
przeciez trynek nie lubi dorosłych kobiet tylko 10-12 letnich chlopców o wątłej posturze, malował ich z jasnymi włosami

Gość gość
chciałabyś być na miejscu jego żony i dzieci? i piszesz, że to porządny facet....aż żal to pisać... młoda dziewczyna, na starcie życia, a takie głupoty pisze i robi...

Gość gość
dziewczyno zamiast siedzieć przy kompie i szukać szczęścia w wirtualnym świecie wyjdź do ludzi, pogadaj z facetem na żywo, iź na imprezę , powiedz dowc*****a y idziesz na łatwiznę, siedzieć przy kompie i żeby ktoś trafił do twojego umysłu w necie jest miliony facetów szukających dziewczyn, która wykorzystają do swoich celów seksulanych i to wcale nie musza być zboki a ty dorabiasz na siłe ideologię do tej znajomości żeby nie wyjść na desperatkę

Gość gość
hahahahahahhahaahhaahahhha ........

Gość gość
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH... 22 lata i taka głupia laska... dziad to wyczuł p******* albo zaprosi kolesi na grupowy g**** a moze sama im idiotka da grupowo za pare zlotych :D:D... mam 38 lat i czesto trafiam na takie glupie malolaty.. olewam bo p*****asz taka to sie jeszcze za planowanie przyszlowci weźmie :D:D:D

Gość królewna fiki miki
szukasz ojca..... ?

Gość gość
Wiem ze zle to wyglada. Jeszcze kilka mc temu nie uwierzylabym ze tak bedzie. Uwierzcie ze ja go nie prowokuje to on to robi...a ja odplywam. Pisalismy kilka mc zupelnie normalnie. Zawsze powtarzam mu by nie zaniedbal zony zeby lepiej wylaczyl juz ten komputer. Ale to jest silniejsze od niego i teraz..takze ode mnie. Zaden facet mnie tak nie krecil na zywo jak wlasnie on. Co mam zrobic?prosze go by bylo tak jak kiedys..choc serce mi wali jak mlotem i rozbiera mnie fala goraca ...

Gość gość
To co odczuwam kiedy z nim rozmawiam lub pisze kiedy on mnie pobudza nie da sie opisac. To jest dla mnie nowe nieznane i ja nie wiem jak z tym walczyc. Wiem ze to zle...ale rownoczesnie jest mi z nim tak dobrze...ze nie moge tego opisac. On slowami nakreca mnie tak jak zaden facet nie potrafil czynami.

Gość gość
przeciez to autor tematu ma 51 lat i sie podnieca mloda :) uwierz ona leci tylko na Twoja kase albo jest zboczona i kreca ja starzy panowie, cierpi na gerontofilie

Gość gość
Nie lece na jego kase. Po prostu jest mi z nim dobrze. Nie mialam ojca moze z tego to wynika ale nigdy wczesniej nic takiego nie mialo miejsca :(

Gość gość
up