Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem bardzo na nie

Czytajcie co wymyśliła moja teściowa...

Polecane posty

Jako, że teściowa ma spore mieszkanie i mieszka sama wymyśliła sobie, że mieszkanie sprzeda i kupi 2 pokojowe w naszym mieście. A my się do niej wprowadzimy i nie będziemy płacić za wynajem! I już szuka kupca! Mimo, że wprost powiedzieliśmy, że nic takiego się nie wydarzy. Do tej pory dzieli nas 500km i naprawdę wolę żeby tak pozostało. Teściowa jest osobą upierdliwą, wpierdzielającą się we wszystko, dającą "dobre rady"... W dodatku świetnie manipuluje synem, grając na jego uczuciach (no bo w końcu mamie się życie nie udało, więc teraz on MUSI być grzeczny żeby już mamie nie dokopywać...). P.S. mąż ma rodzeństwo więc to nie tak, że ona tam biedna sama siedzi.

Gość gość
bbbrrr....na samą mysl o mieszkaniu z tesciowa w 2 pokojach ciarki przechodzą..mi było dane mieszkać w ich domu, my dół , oni góra i nie było radośnie.....

No na szczęście mąż też się w głowę popukał ale teściowa szuka... My nigdy z rodzicami (ani moimi ani jego) nie mieszkaliśmy i nie zamierzamy :) Mnie przeraża już sam fakt, że ona się do tego miasta wprowadzi bo jej się nie da pozbyć. Jest tak upierdliwa... a tu nikogo nie będzie znała!

Gość 2ewe
Ojeju to przerabane bedziesz miala, bedzie codziennie siedziec u ciebie, bo co bedzis miala do roboty

No wiem, że będę miała przerąbane... Muszę męża zmusić żeby porządnie mamie wytłumaczył, że to bardzo ZŁY pomysł. A jak nie... to w sumie i tak chcieliśmy się kiedyś wynieść z tego miasta, może będzie katalizator ;]