Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mezczyzni jakie macie wymagania

Polecane posty

Gość gość

co do fryzury, wagi i ubioru waszych zon? ja np codziennie gole nogi i inne miejsca bo lubie byc zadbana, codzienni euzywam kosmetykow do pielegnacji ciala, trenuje 3-4 x tyg, ubran tez sporo kupuje bo lubie wygladac ladnie i na czasie moj facet caly czas sie zlosci bo to kosztuje, ale na wszystko sama zarabiam, twierdzi ze wystarczy mi mydlo i woda oraz zakupy co kwartal

Gość Dobry gość
Dobrze wyglądająca kobieta to na pewno wielki plus, ale kiedyś miałem koleżankę która była bardzo ładna(ocena subiektywna) a jednak mało inteligentna. Strasznie mnie to od niej odpychało.

Gość gość
pytam tylko o wyglad, czy nie przeszkadza wam gdy kobieta chodzi po domu w dresie i sie goli raz tydz? dla mnie byloby to dziwne

Gość gość
Kobieto, co cie obchodzi co ci kafeteryjni frajerzy myślą, jakie mają wymagania. Przecież to odrzuty społeczne, gamonie, które cały boży dzień siedzą jedynie na kafeterii, nie pracują bo nikt ich nie potrzebuje. A ty chcesz znać ich zdanie? Ono jest g***o warte!

Gość gość
mojemu nie przeszkadza, jak sobie siedzę na luzaku w dresie :classic_cool: i zdarza mi się nie golić :classic_cool: nie muszę być dla niego chodzącym seksem 24 h na dobę, 7 dni w tygodniu :o

Gość gość
hahaha polscy meżczzyni z wymaganiami ?:P

Gość gość84
Znalem tylko kilka kobiet naturalnie pięknych (subiektywnie tylko, nie znaczy to, że gdyby ich wygląd miało ocenić powiedzmy 1000 facetów to każdy by się nimi zachwycał). Ale one miały jedna wspólną cechę: zero tapety, kosmetyki i inne zabiegi naprawdę na minimum. I wcale nie chodzi to u golenie czy wydawanie niewiadomo ile kasy na ubrania (a w dresie czy innym sportowym ubraniu potrafiły być bardziej pociągające) niż w jednej kreacji do tego przeznaczonej. Także co kto lubi ;)

Gość gość
ja pierdu... nie mogłabym tak co dzień. I to w dodatku tylko po to by się przypodobać. Masz czas na inne rzeczy? Ja często gęsto zapominam o makijażu, o kremie. Gole sobie jak już naprawdę muszę ale na pewno nie co dziennie. Raz na plażę poszłam z odrostami i widziałam jaki szok tym wzbudziłam ale jestem już w takim momencie życia że mam to w czapce. Lubię za to się relaksować, czytać, podróżować, na to zawsze mam czas. Nic tak nie dodaje kobiecie uroku jak szczęście, te płynące od wewnątrz.

Gość gość
popieram przedmówczynię,tylko naprawdę puste kobiety,dziewczyny skupiają się na swoim wizerunku.Owszem trzeba być zadbanym,to chyba dotyczy obu płci,ale bez przesady,nie szata zdobi człowieka.