Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłem na spotkaniu o pracę i wyszedłem po pięciu minutach

Polecane posty

Gość gość

Praca jako ochroniarz na bramie, wydawało by się że praca lajtowa ale nie, obowiazkow cala masa, ogromna odpowiedzialnosc i teraz najlepsze; stawka godzinowa 4,12zl...rece mi opadly jak to uslyszalem. Oczywiscie byla cala masa cetnych, jeden idzie juz jutro na probe.

Gość m ądralIa
no tak wszedzie kłody pod nogi. Ja dzwonilam w sprawie pracy do firmy, pytam sie o godziny pracy a kobieta po drugiej stronie mnie pyta "A o co chodzi?" Noz kurna. Zwyklych godzin pracy ci nie podadza, bo o co chodzi pytaja. Zawsze jestem grzeczna i cierpliwa, ale juz mi sie tym razem ulalo i powiedzialam jej, ze jest smieszna, ze mi nie moze takiej prostej rzeczy powiedziec :/

Gość gość
takich to profesjonalistow w Polsze naszej mamy..

Gość gość
tu trzeba rozpierduchę zrobić jak na Majdanie,bo bez tego nic się nie zmieni.

Gość gość
a ja dzisiaj byłam na teście do ZUSu, pytania jak z kosmosu, kułam jak oszalała przez ostatni tydzień ale przeszłam dalej, w poniedziałek mam rozmowe jestem ciekawa czego będą chcieć ode mnie, a zarobki???? 1800-2000 BRUTTO

Gość m ądralIa
ty tyle zarobisz a twoja kierowniczka w zus sobie potem przyzna 4tysie premi za twoje siedzenie po godzinach. Wiesz jak pracownice w ZUS mowia o swoich szefowych? "ta k..rwa"