Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gender wychowuje ofiary dla pedofilów

Polecane posty

Gość gość

- Jeśli od najmłodszych lat opowiadamy dzieciom o seksie, to otwieramy je na potrzeby, których one by w tym wieku nie odczuwały, szykujemy więc świetny materiał dla pedofilów - mówi Tomasz Terlikowski, filozof i publicysta. :-o

Gość gość
A duxpa.. Teraz juz TV wychowuje w atmosferze sksu.. No kurcze, połowa reklam emanuje seksem.. A dziecko jaknajbardziej uświadamiać i tłumaczyć, od najmlodszych lat, wedle wieku i mozliwości dziecka

Gość gość
Terlikowscy są nawiedzeni:-o

Gość gość
wrecz przeciwnie, dziecko uczy sie stawiac granice i nie da sobie wmowic ze molestowanie jest czyms dobrym. Terlikowski jak zwykle bredzi

Gość gość
gender to jest wychowanie dziecka tak by nie czuło się lepsze/gorsze ze względu na płeć. Nie wtaczanie w mózg stereotypów typu dziewczynka dostaje plastikowa kuchenkę a chłopiec zestaw małego naukowca. Zanim coś powiedz to się ogarnij :) 30lat temu jak miałam kilka lat tez byli pedofile (jeden mnie próbował molestować), ale nikt nie uczył nas czego unikać. Dlatego też zostałam przez tego pedofila zmacana nie wiedzac że powinnam coś z tym zrobić. W końcu był dorosły, a dorosłym nie wolno pyskować. Dziewczynki, które miały ochotę sypiały z chlopakami już w wieku 13 lat i też była to tajemnica poliszynela. Problem w tym, ze nie wiedziała zbyt wiele o swojej seksualności i zamiast popęd inaczej ukierunkować bzykały się po parkach.

Gość gość
buahahhaha co za lewackie brednie