Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na domowe ulepki padlina, miasto stołeczne

Polecane posty

Gość gość

No żesz, normalnie ciągle mi wychodzi spam. Nie wiem jaki mają automat, ale chyba obeszłam wszystkie zakazane słowa. Poszukuję szopa, gdzie nabędę różne mięsiwo, ale żeby mnie nie zrujnowało finansowo :) Może teraz pójdzie.

Gość gość
hahahaha :D Rozbawiłaś mnie :D Boski temat :D Mi też wiecznie wyskakuje spam- cholery można dostać :o to i tak widze, ze się poprawiło, bo jak byłam pare m-cy temu, to nie można było długich wiadomości nawet pisac :D Niestety z tematem nie poradze, bo nie mieszkam w wawie, ale mam nadzieje, ze ktoś pomoże ;) Pozdrawiam :)

Gość gość
Doooobre! :D

Gość gość
No jest befsz przerwa tyczek na puł przerwa awskiej, ale to raczej prowadzi do rujnacji, bo drogo, ale mięsiwo jest super. Ja tam nabywam tyko kurczaki zgrodowe bez antybiotyków, hormonów i takich tam i parówki z mięsa, a nie z mom. czasem z mięsiwo krowy, ale to tak raz w miesiacu, bo jest droga. Zwykle jednak nabywam w hali - nie moge podać pelnej nazwy - bo spam bana przerwa cha. Na oko padlina wygląda ok, a co w środku to ch... jeden wie. A w innej części mista podobno w takim jednym szopie co sie nazywa jak pierwsza planeta. Jest na ulicy autora kordiana

Gość gość
nietety ale innej wiadomości mi nie przyjęło, wiec szyfrem trzeba było.

Gość gość
Jej, dzięki za namiary :D No, trzeba sobie radzić jakoś. Poszaleli z tym spamem.