Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

janekjasiek

higieniczna deska sedesowa Galar

Polecane posty

Witam , W lutym pojechałem na narty do Krynicy (Jaworzyna) w jednej Gospodzie w toalecie zobaczyłem ciekawą deskę sedesową... po naciśnięciu przycisku pokrywa się folią ,toaleta płatna . Moje pytanie czy ktoś ma taką deskę , jak się sprawuje ,co o tym sądzicie. Mam zamiar zakupić takie urządzenie do salonu kosmetycznego mojej dziewczyny. Może ktoś napisze jakieś wiadomości na ten temat, jaki jest koszt utrzymania tego urządzenia. Korzystałem z potrzeby i powiem że jest praktyczna i higieniczna. Pozdrawiam

jak wcześniej pisałem dzwoniłem do Gospody ,Jaworzyna Pani powiedziała że mają już trzeci rok , ktoś pytał o cenę 380 zł .

ktoś pytał o cenę i adres .Wpisz sobie w, higieniczna deska sedesowa Galar i wszystko będziesz wiedział . Sprawdzałem na allegro i ceny kształtują się od 60 600 zł zwykłe wolnoopadające

do Gość dzisiaj zamówiłem higieniczną deskę sedesową Galar, napiszę wkrótce jak to wszystko wygląda

Gość gość
Ja też chciałam wiedzieć i ktoś usunął wątek. Napisz jeżeli kupisz. Dzięki za info :-)

Gość gość
cena netto 380 zł rozmawiałem z facetem z tej firmy jest gwarancja wypytałem trochę kto kupuje mówił od prawników fryzjerów po restauracje i urzędy

Gość gość
a ile kosztuje folia i na ile starcza

Gość gość
witam mam higieniczną deskę sedesową galar od roku fajna sprawa klienci chwalą ,jest wesoło jak ktoś pierwszy raz zobaczy i skorzysta z niej

dzisiaj odebrałem od kuriera deskę, zamontowałem klientce bardzo się ta higieniczna deska spodobała chwaliła sobie, że nie musi czyścić i obkładać papierem toaletowym tylko przewinie folie i po sprawie . Myślę ,że to będzie dobra reklama salonu kosmetycznego

Gość gość
a jak często wymienia się tą folie na ile starcza

a jak często wymienia się tą folie na ile starcza ....... jeszcze nie wiem na rolce jest 70 nawinięć , jak zużyje się stara to napiszę

Gość Jowita97
Żałosna kryptoreklama, wyjdź człowieku nim się zdenerwuje😠

Gość gość
Do Jowita97 może i kryptoreklama,ale mnie interesuje info od klienta jaki jest koszt miesięczny zużytej folii

DO JOWITA97 tak właśnie reklamuje salon kosmetyczny mojej kobiety w Nowm Sączu i deski z folią

Witam, Dzisiaj wymieniłem rolkę z folią czyli cztery dni , tylko że po zamontowaniu wiele osób testowało ją , jako że widzieli to pierwszy raz.Pan który sprzedaje te deski tłumaczył , że średnio w takich miejscach jak salon kosmetyczny czy fryzjerski zużywa sie dwie rolki na tyd

Gość kammaty
Cześć jaka jest nazwa waszego salonu

Gość gość
widziałem taką deskę w Polańczyku