Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyrzeklem się dziecka, zdradzalem zone, a teraz za nimi tesknie...

Polecane posty

Gość gość

Na wstępie powiem, ze na prawdę zdaje sobie sprawę jakim jestem sk********m. Ale od poczatku. Trzy lata temu miałem kochająca zone, wspaniale życie ertotyczne itd. Z dzieckiem mieliśmy poczekac. Ona chciała skończyć studia a ja się zgodzilem, jestem od niej starszy 7 lat. Niestety los sprawił, ze dziecko miało poijawic się wczesniej. Wscieklem się, zona tez nie była poczatkowo zadowolona. Kazalem jej usunąć, o czym ona nie chciała słyszeć. Skończyło się rozwodem i nie uznaniem MOJEGO dziecka przeze MNIE. Po rozwodzie wiem tylko tyle, ze moja ex wyjechała do Londynu, teraz od znajomych wiem, ze ma fantastyczna prace, dom dziecko i faceta który ja pokochał tak samo jak mojego synka. Teraz tego żałuje, a ona nie odbiera ode mnie telefonów, nie odpisuje na emaile. Czy mogę odzyskać dziecko? Dodam, ze rozwód nastąpił z mojej winy, zdradzalem zone, wyparlem się dziecka, ale nigdy nie przestałem jej kochac .

Gość gość
Prowo aż tak głupim przecież być nie można

Gość gość
Jak widać można, wtedy uwazalem ze skoro mam młoda zone to mam wszystko, byłem nie dojrzałym egoistą. A teraz nie mam nic. A moje dziecko wychowuje inny facet, nie wspominając o mojej byłej żonie, która nadal kocham.

Gość gość
Prowo :D patrzta ludzie, zmienił się :D

Gość gość
Jak macie ochotę się zbijac, to zmienicie temat, stronę. Napisałem tutaj , ponieważ jak wcześnie wspoimnialem, chce odzyskać dziecko. Zona i tak do mnie nie wróci, a mój synek zawsze będzie częścią mnie. Późno to zrozumiałem, ale cóż.

Gość gość
Ile dziecko ma lat?Nie sądzisz,że może obecny partner twojej żony mógł uznać to dziecko za swoje?Możesz zburzyć dziecku cały świat.