Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakisnudnyczlowiek

jak zaprosić dziewczyne na randke

Polecane posty

Gość jakisnudnyczlowiek

Chciałem sie zapytać i wiem ze bedzie to głupie pytanie ale chyba w moim zyciu nic sie nie zmieni jak nic nie zaczne z tym robić.Sprawa wygląda tak że nigdy nie byłem na randce a mam 23 lata i chciałem zwyczajnie zagadać do jakiejś dziewczyny na portalu randkowym .W głowie mam tylko to żeby zwyczajnie walic prosto z mostu i mówić pójdziesz ze mna do kina ?.Wiemze to głupie ale chyba nigdy nie zaprosze dziewczyny bo nie wiem jak zagadywać ,wogóle moje życie to parodia nie mam pojęcia co to życie towarzyskie,nigdy sie nie bawiłem nigdzie nie bywałem mam nudną prace w ochronie zarabiam mało ,jeśli chodzi o dziewczyny to poprostu fobia ,nic nie potrafie ciekawego wydukać przy jakiejkolwiek dziewczynie

Gość gość
i tak mówią że przeludnienie więc do pieca z tobą

Gość ladacooooo
ty dupku

Gość stara modelka bez związku
A jak pytasz sie kolege czy kogoś z rodziny? Tak samo podejdz do dziewczyny i normalnie zapytaj sie czy chciałaby sie z toba spotkac. Normalnie. Po ludzku. Nic nie kombinuj. Bądz soba. Dziewczyna to tez czlowiek. Taki sam jak ty.

Gość gość
no dobra jak bede miał kase to sie zapytam

Gość gość
a lepsze jest kino czy cos innego?

Gość gość
O ! Mój facet to informatyk - to powinno już wiele wyjasniać :D poznalisy się na edarlingu, z początku gadałt takie głpoty przez gg ze sie żyć odechciewało hehehhe ale coś kazało mi dać mu szanse i się spotkać i tak oto już ponad 2 lata razem hehehe Nie załamuj się i szukaj jest wiele takich dziewczyn jak Ty, gdzieś tam schowanych, generalnie polecam Edarlinga bo w porównaniu z innymi portalami mimo że kosztuje to działą na zasadzie testu psychologicznego a nie taki strzał w byle kogo. Na moim przykładzie mówie że działa - to był mój pierwszy strzał i jedyny w 10 :) I najważniejsze to być szczerym nic tak nie powala na kolana jak szczerość!

Gość gość
zapytaj prosto: kiedy ostanio byla p******a przez ciebie;