Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbytdużozłychsłów

Jakiego smsa napisalibyście swojemu przyjacielowi z przeprosinami

Polecane posty

Gość zbytdużozłychsłów

do przyjaciela z którym bylibyście śmiertelnie poróżnieni.Konflikt zaczął się z jego winy,potem ja niestety napisałam mu kilka słów obelżywych typu frajer było najlżejsze,oraz wypomniałam mu kilka faktów które sobie pozornie wybaczyliśmy.Proszę o pomoc co mogę napisać.

Gość hojooo
do przyjaciela smsa ? tylko na smsa Cie stac ? zadzwoń !

Gość zbytdużozłychsłów
Sytuacja jest o tyle ciekawa,że wygląda jak zakończenie przyjaźni. Przyjaciel nie napisze do mnie,po tych ostatnich eskach miał prawo się obrazić i myśli,że mam go gdzieś.Ja natomiast tak samo czuje się skrzywdzona przez niego,ale szkoda mi zaprzepaścić przyjaźni więc nie wiem czy i jak da się to odkręcić.Co waszym zdaniem mogłabym mu napisać??

Gość zbytdużozłychsłów
Jego teraz nie stać nawet na esa,dzwonić to nie będę bo raczej wiem,że nie odbierze bo nie będzie wiedział czego się spodziewać.Mnie z kolei mogły by ponieść emocje i znowu zrobiło by się gorzej.Tutaj sytuacja jest o tyle ciężka ,że każde z nas czuje się tą poszkodowaną stroną. ,

Gość hojooo
ojej to napisz cos miłego i zaproponuj wspolna herbate

Gość zbytdużozłychsłów
Trochę to słabe bo nie sadzę ,żebym chciał się umówić po tym wszystkim na herbatę.To musiało by być coś bardziej konkretnego

Gość zbytdużozłychsłów
Nie pomaga też raczej fakt,że w przypływie złości napisałam mu ,że dobrze ,że tak się stało bo męczyła mnie ta znajomość .Brak mi teraz słów i pomysłu :(

Gość gość
szykuj szklo bede za pol gdz z czysta,ps,musimy pogadac

Gość zbytdużozłychsłów
Po pierwsze nie wiem czy by mnie wpuścił,po drugie nie wiem czy byłby w domu.Wolałabym jakoś najpierw smsem dowiedzieć się na czym soje .Tylko pomysłu brak,co bym mu nie napisała to będzie błachę

Gość zbytdużozłychsłów
Wkurza mnie najbardziej,że zawsze po takich krzywych akcjach ja wyciągam rękę na zgodę bo to mój jedyny przyjaciel ,ale teraz nie mam pomysłu na to co napisać ,a z chęciami też średnio.

Gość zbytdużozłychsłów
Widzę,że tutaj pomocy nie otrzymam