Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce skorzystac z banku nasienia

Polecane posty

Gość gość

mam dosyc szukania drugiej polowki postanowilam wziasc sprawy w swoje rece i urodzic dziecko mam 32 lata i chce skorzystac z banku jestem singlem myslicie ze mam sznase na to?

Gość gość
mialam dlugoletnie zwiazki ktore byly niewypalem ostatni zwiazek okazlo sie ze facet ma zone a ja nie wiedzialalm a przede nim zwiazek po kilku latachfacet napomknal ze nie hce zalozyc rodziny i wychodzic za maz, nie mam zamiaru szukac dalej

Gość gość
szkoda dziecka że będzie miało tak p******* i egoistyczną matkę

Gość gość
dlaczego egoistyczna? w sumie moge poprosic mojego ex-a czy by nie zechcial byc ojcem w koncu to bedzie rodzina wtedy tylko ciekawe co na to jego zona? niby mam sobie wziasc pierwszego lepszego zeby zalozyc rodzine? bo szukac nie mam zamiaru i tak wszyscy to dupki

Gość gość
wiec moze masz pomysl jak mam niby zalozyc ta rodzine zeby dziecko nie wychowywalo sie same? jakies rady?

Gość gość
Nikt nie poradzi na to ze takie paszczury jak ty nie maja chłopów żeby mogli im dziecko zrobić:)

Gość gość
Ja tyle spermy w kibel wylewa . Ije chcesz? Ale musisz se naczepać:-)

Gość gość
chyba gdybym byla paszczurem to bym nie miala dlugoletnich zwiazkow, nigdy nie bylam sama i wiele sie kolo mnie kreci ale nie wartych uwagi niestety