Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiem, że takich tematów było setki, ale..

Polecane posty

Gość gość

Witajcie! Chciałabym iść już do ginekologa... Chodzi o to, że nie wiem czy dobrze dojrzewam, czy ciało mi się poprawnie rozwija i takie tam. Jestem dziewicą. Jak może wyglądać pierwsze badanie? Ale tak szczegółowo, żebym wiedziała czego mogę się spodziewać. Słyszałam też kiedyś, że dziewice są badane tylko przez o***t. Czy to prawda? Jak takie badanie wygląda? Siedzi się wtedy tak samo, jak przy badaniu przez pochwę czy jakoś inaczej? Czy to boli? Jakie pytania może mi zadać lekarz? Macie jakieś porady jak się nie denerwować? Jak odświeżyć przed badaniem? Jakie mogą być krępujące sytuacje? Czy z tamtego miejsca musi pachnieć jakimiś perfumami czy czymś ? Jaki jest naturalny zapach, tak w ogóle? Czy trzeba się ogolić? Przepraszam za tyle pytań, ale się bardzo denerwuję bo naprawdę nie wiem, czego się spodziewać.

Gość gość
:D Jak się ogolisz i umyjesz to zapach bd normalny :D nie ma się czego bac :)

Gość gość
ogolić? matka natura dała włosy łonowe po to aby je usuwać? :O Nie! Ludzie, można się podciąć tam lekko aby nie było tam za dużo tego i nie wystawało z majtek czy coś ale tak ogólnie nie uczcie młodej dziewczyny aby się goliła! :O

Gość gość
Po pierwsze: Umyj się przed wizytą,golić się nie musisz.Lekarz zapyta cie o pierwszą i ostatnią miesiączkę,długość cyklu itp,będą pytania o współżycie.Zbada cie w podobny sposób,w jaki bada kobiety aktywne seksualne,tyle że przez o***t.Pewnie orientujesz się jak to wygląda: siadasz na tkzw.samolot,rozkładasz nogi.Samo badanie nie jest niczym przyjemnym.

Gość gość
Po pierwsze: Umyj się przed wizytą,golić się nie musisz.Lekarz zapyta cie o pierwszą i ostatnią miesiączkę,długość cyklu itp,będą pytania o współżycie.Zbada cie w podobny sposób,w jaki bada kobiety aktywne seksualne,tyle że przez o***t.Pewnie orientujesz się jak to wygląda: siadasz na tkzw.samolot,rozkładasz nogi.Samo badanie nie jest niczym przyjemnym.

Gość gość
No bez kitu, młodym dziewczynom trzeba powiedzieć żeby przed wizytą u lekarza się umyły? Koszmar, jakbyście naprawdę nie miały mózgu i wychowywały się w oborze :-O ...czyste majtki załóż, bo ci nie powiedziały ;-)

Mimo tego że pewnie wolisz iść do kobiety gin. Polecam żebyś jednak wybrała Pana dr. Ja miałam pierwszą wizytę u Pani. gin. była to strasznie wredna i wyniosła suka. Potraktowała mnie z góry, masakra. A tak się stresowałam i dlatego poszłam do baby. W zasadzie nie zmieniłam zdania po 20 latach. Większość gin. kobiet u których byłam to wredne zimnie s... Jak dasz radę, to idź do faceta. A wzmianki niektórych, na temat twojej higieny, uważam za chamskie i nie na miejscu.

Do gościa z 28.02.14 . Natura dała wiele rzeczy, o które człowiek nie dba a powinien. Co do zbędnego owłosienia, to dała tez włosy pod pachami. Tych też ma nie depilować. Bez przesady!!! Niektórym natura po prostu nie dała rozumu, a szkoda.