Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To jak to w końcu jest ze mną

Polecane posty

Gość gość

Z jednej strony uchodzę za osobę inteligentną i utalentowaną, mam na koncie różne sukcesy artystyczne i literackie i posiadam dużą wiedzę, z drugiej jednak jestem totalną "blondynką", jeśli chodzi o przyziemne sprawy, np. mam problem z obsługą niektórych urządzeń, ciężko przychodzi załatwianie spraw urzędowych, mam kłopot, by niekiedy zrozumieć, co ktoś mi tłumaczy itp. Czy taka osoba wg was jest głupia?

Gość nomaszcilos
A co Ty myślałaś, że każdy jest alfą i omegą w każdej dziedzinie? :) Często jest tak, że artystyczne dusze żyją w innym wymiarze i w "życiowych" sytuacjach gorzej sobie radzą ;)

Gość gość
Tak właśnie jest. Jestem strasznie mało życiowa. Większość życia chorowałam na fobię społeczną i siedziałam w domu z nosem w książkach lub malując obrazy i dopiero teraz, na studiach wyszłam do ludzi. I tutaj jest problem, bo nie umiem robić wielu rzeczy. :(

też mam problemy komunikacyjne, nie mają nic wspólnego z jakimiś brakami w mojej dziedzinie. często nie wiem co się mówi, jak się zachować no i jak ktoś mi coś tłumaczy to nie umiem się skoncentrować. długo byłam w samotni, choć fs nie miałam, tak mi się wydaje. wyrobimy się jeszcze;) pozdrawiam