Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest sens zlozyc podanie do przedszkola gdy rodzic nie pracuje

Polecane posty

Gość gość

chodzi mi o krakow, myslicie ze jest w ogole sens zlozyc podanie do przedszkola? Chcialabym zeby moje dziecko sie juz zalapalo, Ja prace mam nagraną od wrzesnia, wiec niestety odpadnie nam w rekrutacji ta spora ilosc punktow..w sumie to szanse sa chyba zerowe, a jak u was z rekrutacja? nie wydaje wam sie ze kazde dziecko w wieku przedszkolnym powinno miec miejsce bez wzgledu na sytuacje rodzicow?

Gość gość
złóż, co Ci zależy, może akurat się uda, a poza tym będzie na liście rezerwowej i jak ktoś zrezygnuje lub przerzucą inne dziecko do wyższej grupy to Twoje wskoczy na jego miejsce

Gość gość
trzeba złożyć. Teraz przecież część 6 latków idzie do szkoy, więc zwolni się więcej miejsc dla młodszych roczników:)

Masz pracę nagrana- to moze spróbuj wziac od przyszłego pracodawcy zaświadczenia, że od września idziesz do roboty? trzeba kombinować ;) a jak nie to i tak złóz- co Ci szkodzi spróbować?:)

Gość gość
Też uważam że po pierwsze- nic nie szkodzi próbować, po drugie- jakieś tam szanse są. U nas w zeszłym roku w okresie rekrutacji tylko ja miałam zatrudnienie, bo mąż pracuje ciągle sezonowo, poza sezonem dorywczo, i udało się- młody był na liście rezerwowej, dzieciaki się posypały- z rezerwowej również, bo pewnie część dawała dziecko do innej, choćby prywatnej placówki, i synek poszedł tyle że dwa miesiące później.

Gość gość
Trzeba zlożyć. Ja jestem na wychowawczym i tez mysle ze mam liche szanse ale skladam bo widze jak moje corki ciagnie do innych dzieci.pozatym rozmawialam ze znajoma intendentka w przedszkolu i mowila mi ze duzo rodzicow rezygnuje i zwalniaja sie miejsca np kolo listopada czy grudnia dlatego zawsze warto byc na liscie oczekujacych.