Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krwawienie między miesiączkami

Polecane posty

Gość gość

Witam,od razu przejdę do rzeczy , ostatnią mięsiączkę miałam 10 lutego i wczoraj ku mojemu zdziwieniu pojawiła się krew na początku brzuch mnie nie bolał pomyślałam że to może być plamienie spowodowane owulacją lecz dziś dość mocno bolało mnie podbrzusze i zdecydowanie lekke plamienie to nie jest krwawie tak jak przy miesiączce i to mnie troche niepokoi.w Ostatnich miesiącach miałam dość duże problemy kobiece więc około półtora miesiąca temu udałam sie do mojej ginekolog , zbadała mnie i stwierdziła że prawdopodobnie pękła mi torbiel więc przepisała mi antybiotyk i lek na uregulowanie miesiączki poza tym wszystkie badania wyszły ok. Więc martwie sie skąd te krwawienie.Proszę o odpowiedz Pozdrawiam

Gość gość
Miałam podobne plamienia między miesiączkami i okazało się, że miałam torbiel na jajniku, a krew pojawiła się dlatego, bo woda z torbieli się wylewała i mieszała razem z krwią miesiączkową stąd miałam plamienia... Dostałam tabletki anty i torbiel znikła sama, a to plamienie trwało jakieś 2 tygodnie...

Gość gość
Ja niby też miałam torbiel ale gin mi powiedziała że pękła a miałam usg dopochwowe robione i jest czysto. Po lekach wszystko było ok do tej pory :/

Gość gość
To nie wiem, może po pęknięciu tej torbieli właśnie miałaś plamienia. A może masz zapalenie pęcherza, albo infekcję w moczu? Sprawdź to.

Gość gość
U lekarza byłam jakoś w połowie stycznia więc już chyba plamić z powodu torbieli nie powinnam sama nie wiem

Gość gość
a z pęcherzem też nie mam problemow

Gość gość
Torbiele się nawracają. Zrób badanie krwi i moczu. Możliwe, że to plamienie masz, bo Twoj 'system' sie reguluje i takie plamienia się zdarzają. U mnie była na pocątku krew koloru różowego, małe ilości, zazwyczaj po oddawaniu moczu, potem kolor był różny. Raz ciemniejszy raz jaśniejszy, ale to było przez torbiel.

Gość gość
nawrót w tak krótkim czasie?

Gość gość
ja miałam tak z powodu polipa-który usunełam i teraz zero problemu z jakims plamieniem miedzy miesiaczkami