Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta8383

SPOLICZKOWAŁ MNIE! JAK DALEJ SIĘ ZACHOWAĆ.....?

Polecane posty

Gość marta8383

Sytuacja wygląda tak: Szef mnie spoliczkował w pracy. Znaliśmy się wcześniej, pracujemy razem kilka miesięcy, jest żonaty, podrywa mnie od kilku miesięcy. JA na to nic nie reagowałam by on jest żonaty, ale podrywał mnie bardzo intensywnie i to widziałam nie tylko ja ale i inni w pracy. Zakochałam się w nim z czasem…. To nie moja wina zakochałam się i już. Kiedy zaczęłam odpowiadać na jego podrywy on nagle zmienił zdanie i przestał mnie podrywać i interesować się mną i nagle zrobił się bardzo zasadniczy (tak jak szef, a wcześniej traktował mnie jak przyjaciel, jak mężczyzna) Podkreślam wszyscy widzieli nie tylko ja że on po prostu z wszystkich sił mnie podrywa (nawet jakieś prezenty dostawałam drobne) Zakochałam się z czasem…. Napisałam do niego na komórkę miłego smsa i zasugerowałam spotkanie. Na drugi dzień w pracy wydarł się na mnie że co ja sobie w ogóle wyobrażam , kiedy próbowałam coś powiedzieć spoliczkował mnie. Zabrałam tylko torebkę i wyszłam. Byłam w szoku że mnie uderzył, on chyba też, po minie zobaczyłam że sam się przestraszył. Krzykną za mną „zaczekaj” i szedł za mną ale pobiegłam szybciej i wybiegłam z pracy, dalej już za mną nie szedł. Co ja mam zrobić? Jak sią zachować? A jak zadzwoni i przeprosi? Co powiedzieć… Czy to ja powinnam zadzwonić do niego? Wypada żebym jutro poszła do pracy? Jak on mógł się tak zachować?! Nagle zupełnie odwrócił kota ogonem…..

Gość gość
nastawić drugi policzek - tak pan Jezus nauczał

Gość marta8383
Bardzo śmieszne.....

Gość gość
To jakiś debil musi być! Pewnie z żoną coś nie tak i wyżywa się.....

Gość gość
wiesz co ja bym zrobiła wadła tam z bejsbolem i r******** mu biurko i powiedzxial co frajerze uderzysz mnie ???????? twja zona sie dowie o wszystkim szmaciarzu TAK ZROB a Ty jeszcze piszesz czy napisac do niego weź sie lecz babo i uciekaj z tej pracy wolalabym byc bezrobotna niz takie cos przezyc w pracy

Gość marta8383
Łatwo powiedzieć bezrobotna. A gdzie ja teraz znajdę pracę...

Gość gość
Praca to praca i w pracy nie mozna wdawac sie w zadne romansy a juz nigdy , przenigdy z szefem. Moze on ma problemy w domu ? moze zona przeczytala SMS . W pracy powinnas sie pojawic i porozmawiac z szefem .

Gość StaraMauuupa
To ty się tak dajesz klepać byle fiutowi??? Może doniesienie zrób do prokuratury. Ty masz prawo mówić co chcesz a on NIE MA PRAWA naruszać twojej nietykalności cielesnej. i ciul z tego ze nikt nie poświadczy jako świadek.

Gość gość
Moze nauczy cie to czegos na przyszlosc :P

Gość gość
Nie ma prawa? To jego żona powinna wpaść i skopać jej mordę, najlepiej w szpilkach, nawet sąd przyzna jej rację :D

Gość gość
ićta debile, co jedna wypowiedź to głupsza. A laska wkleja to prowo na kilku działach